این همایش در پارک جنگلی شهر بندرعباس به مسافت دو کیلو متر برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از اداره روابط عمومی و اموررسانه حفاظت محیط زیست هرمزگان ، عابدینی رئیس اداره آموزش و مشارکت های مردمی محیط زیست هرمزگان از برگزاری همایش پیاده روی خانواده با حضور پرسنل محیط زیست ،  اداره ورزش و جوانان ، شهرداری بندرعباس و تیم کوهنوری همسنگار در پارک جنگلی خبر داد .


در ابتدای این مراسم میثم قاسمی معاون طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست هرمزگان ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست  به تاریخچه روز جهانی محیط زیست پرداخت .

قاسمی افزود: این مناسبت با هدف گرامیداشت و یاد آوری ما نسبت به  محیط زیست علی الخصوص موضوع  مسئولیت اجتماعی خود در قبال  محیط زیست می باشد،  که در جهان هرساله این روز را گرامی می دارند و ما،  با برگزاری مراسم های مختلف در طول سال زمین پاک ، هوای پاک و… سعی براین داریم تا بتوانیم وظایف خود را در این زمینه انجام داده واین امانت را به نسل آینده به درستی بسپاریم .


در ادامه با حضور در محل پیاده روی پارک جنگلی شهربندرعباس  مسافت ۲ کیلومتر توسط حاضرین در این همایش پیموده شد . درادامه مراسم ،  مسابقه طناب کشی و نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان برگزارگردید و جوایزی به نفرات برتر اهدا شد.
همچنین در این مراسم ایستگاه بازیافت توسط شهرداری بندرعباس مستقر گردید .

پایان خبر/