در راستای بهسازی و ارتقای ایمنی راه‌های ، عملیات روکش آسفالت و لکه‌گیری در محورهای بستانو، زیارت، پارسیان–بندر مقام، دشتی–کوشکنار، پارسیان–بوشهر و پارسیان–لنگه با اجرای بیش از ۵ کیلومتر روکش و ۳۵ تن آسفالت انجام شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان، عملیات روکش آسفالت و لکه‌گیری در محورهای مختلف شهرستان پارسیان با هدف ارتقای ایمنی تردد، بهبود کیفیت مسیرها و تسهیل دسترسی روستاهای منطقه در حال اجرا است.
علیرضا نوربخش، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان پارسیان، در تشریح جزئیات این طرح گفت: در ادامه برنامه‌های نگهداری و بهسازی راه‌ها، در مسیرهای بستانو و زیارت، عملیات روکش آسفالت به طول ۵ کیلومتر انجام شده است. نوربخش افزود: همچنین در محورهای حوزه پارسیان – لنگه، پارسیان – بوشهر، دشتی – کوشکنار و پارسیان – بندر مقام، در مجموع ۳۵ تن لکه‌گیری آسفالت با هدف رفع خرابی‌های سطح راه و بهبود شرایط عبور و مرور اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: محورهای یادشده از مسیرهای پر تردد و مهم شهرستان محسوب می‌شوند که نقش مهمی در جابه‌جایی کالا، مسافر و توسعه روستاهای منطقه دارند. رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان پارسیان در پایان تأکید کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان با اجرای طرح‌های منظم روکش و لکه‌گیری در محورهای اصلی و روستایی، به‌صورت مستمر در جهت حفظ و ارتقای سطح ایمنی جاده‌ها و خدمات‌رسانی مطلوب به مردم استان گام برمی‌دارد.

پایان خبر/