نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان ویژه نوروز ۱۴۰۵ به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، سرپرست معاونت گردشگری استان، رئیس جامعه هتلداران، رؤسای کمیته‌های چهارده‌گانه و جمعی از کارشناسان برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از میراث‌آریا، عباس رئیسی سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان روز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ در این نشست گفت: نوروز سالجاری بیش از ۷ میلیون اقامت شبانه در هرمزگان ثبت شد که نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

رئیسی افزود: در نوروز امسال بیش از ۴ میلیون مسافر به جزایر استان تردد کردند و بیش از ۷۰۰ هزار خودرو نیز از طریق بنادر به جزایر منتقل شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته است. وی با اشاره به عملکرد مثبت ستاد اجرایی خدمات سفر استان در ارزیابی‌های وزارت میراث‌فرهنگی گفت: ستاد استان در شاخص‌های عملکردی جزو دستگاه‌های دارای بهترین عملکرد بوده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان در ادامه بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های خدمات سفر تأکید کرد و افزود: زیرساخت‌های امدادی دریایی، امداد هوایی و امداد ساحلی در جزایر باید تقویت شود و پایگاه‌های امداد و نجات دریایی نیز توسعه یابد. رئیسی با اشاره به تردد شناورها و قایق‌های غیرمجاز در سواحل بندرعباس، قشم و هرمز گفت: برای ارتقای امنیت و ایمنی سواحل، اقدامات اجرایی بیشتری باید انجام شود.

وی همچنین بر ساماندهی کمپ‌های اسکان موقت گردشگران، تقویت مدیریت خدمات در جزایر قشم و هرمز، ایجاد کمپ‌های موقت در بندرعباس، پل، خمیر و لافت، اصلاح نقاط حادثه‌خیز و برگزاری برنامه‌های فرهنگی نوروزی تأکید کرد.

در ادامه جلسه، صفر صادقی‌پور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با بیان اینکه ستاد خدمات سفر ماهیتی بین‌بخشی دارد گفت: با همکاری و هم‌افزایی ۱۴ کمیته ستاد می‌توان نوروزی ایمن و مطلوب را برای مسافران رقم زد. صادقی پور افزود: استان هرمزگان ظرفیت‌های بالایی در گردشگری دارد و همکاری دستگاه‌ها در این حوزه ضروری است.

وی با اشاره به وجود نقاط حادثه‌خیز و رفتارهای پرخطر برخی رانندگان گفت: مسیر بندرلنگه – پارسیان تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و اجرای پروژه‌های راه‌سازی در محورهای پرخطر می‌تواند در کاهش تصادفات مؤثر باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همچنین خواستار رفع مشکلات بنادر چارک و پل، ساماندهی مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی و ارتقای کیفیت آنها شد.

صادقی پور با اشاره به ضعف آنتن‌دهی در برخی محورهای مواصلاتی گفت: در زمان وقوع حوادث، ثانیه‌ها تعیین‌کننده‌اند و باید برای رفع مشکل پوشش مخابراتی اقدام جدی انجام شود.وی بر اهمیت اجرای برنامه‌های فرهنگی نوروزی تأکید کرد و افزود: نوروزگاه‌های شهرستان‌ها با محوریت مرکز استان برگزار شود و ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و صنایع‌دستی هر شهرستان معرفی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خواستار افزایش محل‌های اجرای پویش “نه به تصادف” در جاده‌های استان و هدفمند شدن ستاد استقبال از گردشگران در ورودی بندرعباس شد. صادقی پور همچنین گفت: مدیریت نجات‌غریق سواحل و سوخت‌رسانی در ایام نوروز باید به‌طور ویژه دنبال شود.

وی در پایان افزود: هرمزگان یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری کشور در نوروز است و لازم است همه دستگاه‌ها وظایف خود را در حوزه خدمات سفر با جدیت دنبال کنند.

پایان خبر/