جلسه کارگروه امنیت غذایی استان هرمزگان صبح روز یکم خرداد ماه با حضور عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، معاونین و مدیران این سازمان و مدیران ادارات تابعه با محوریت بررسی وضعیت کالاهای اساسی، نظارت دقیق بر تولید، تامین، توزیع و سلامت کالاها برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این نشست که با هدف بررسی وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی و مواد غذایی در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار شد، عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به شرایط تولید و تامین مرغ در استان، از احتمال افزایش جوجه‌ریزی نسبت به خرداد ماه خبر داد.

مویدی همچنین تاکید کرد تامین و حمل و نقل کالاهای اساسی بدون وقفه در حال انجام است و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود نداردرئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بر اهمیت نظارت کامل بر تامین، ذخیره سازی کالاهای اساسی، فرآیند توزیع و عرضه و همچنین سلامت کالاهای موجود در بازار تاکید کرد.

وی همچنین خواستار نظارت مستمر بر کشتارگاه‌های دام و طیور در بندرعباس و سایر شهرستان‌های استان شد و اعلام کرد که بطور مستمر توصیه‌های فنی لازم به مراکز توزیع و عرضه کالاها، کشتارگاه‌ها، مراکز فرآوری و کارخانه‌های تولید ارائه شود.

در این جلسه مقرر شد که از ظرفیت آزمایشگاه‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در جهت تهیه، تامین و حفظ سلامت غذا استفاده شود و این رویه به صورت مستمر ادامه یابد. همچنین، تمامی اتحادیه‌های دام و طیور موظف شدند وضعیت دام و جوجه‌ریزی را به طور دقیق پیگیری کرده و گزارش‌های مربوطه را به صورت منظم به سازمان جهاد کشاورزی استان ارائه دهند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد: این اقدامات با هدف تضمین امنیت غذایی استان هرمزگان و تامین کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان با کیفیت و قیمت مناسب انجام می‌شود و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط، نظارت دقیقی بر بازار و فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی خواهد داشت.

پایان خبر/