پروژه‌های بیمارستانی میناب و سیریک با حضور مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و جمعی از مقامات استانی مورد بازدید قرار گرفت.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در این برنامه پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به همراه معاونین دانشگاه، سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی،  رضا صفری رئیس دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان،  محمد رادمهر معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب، حمیدرضا بهزادی رئیس مرکز بهداشت میناب و جمعی از مدیران محلی حضور داشتند.

شاهرخی در جریان بازدید از بیمارستان ۱۶۰ تخت‌خوابی میناب گفت: استقلال دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان گامی مهم در توسعه خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی منطقه است. بیمارستان جدید میناب با زیربنای ۱۸ هزار و ۵۳۹ مترمربع در پنج طبقه احداث می‌شود و از مجهزترین بخش‌های تخصصی و اتاق‌های عمل کشور برخوردار خواهد بود. همه تلاش‌ها بر تکمیل این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ متمرکز است. در حاشیه این بازدید، شاهرخی و همراهان با حضور در بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب از حسین رئیسی نماینده مردم شرق هرمزگان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی عیادت کردند و در جریان روند درمان وی قرار گرفتند.

در نشست بررسی چالش‌های حوزه سلامت شرق هرمزگان، صفری اظهار کرد: شرق هرمزگان با جمعیتی بیش از ۶۰۰ هزار نفر در پنج شهرستان و پراکندگی جغرافیایی گسترده، نیازمند تقویت جدی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی است. هم‌اکنون ۹۱ درصد خانه‌های بهداشت فعال‌اند، دو مرکز آموزش بهورزی در میناب و رودان فعالیت دارند و ۲۶ پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی در حال خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: ۹۶ دانشجو در چهار رشته کارشناسی پرستاری، فوریت‌های پزشکی، بهداشت خانواده و مبارزه با بیماری‌ها مشغول تحصیل هستند. رشته کارشناسی مامایی نیز تأیید شده و به‌زودی مجوز آن صادر خواهد شد. برای ارتقای خدمات آموزشی و درمانی، استقلال ساختاری و بودجه‌ای دانشکده و تقویت زیرساخت‌های آموزشی ضروری است.

محمد رادمهر، معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب نیز با تقدیر از تلاش‌های انجام‌شده گفت در جنگ تحمیلی ۱۲روزه اخیر هیچ کمبود دارویی در شرق هرمزگان وجود نداشت و همه مراکز درمانی فعال بودند. این نشان‌دهنده تلاش‌های ارزنده دانشگاه علوم پزشکی و همراهی کادر درمان منطقه است.

شاهرخی در ادامه نشست اعلام کرد: علاوه بر پیگیری استقلال ساختاری و بودجه‌ای دانشکده شرق، ۹ دستگاه آمبولانس به منطقه تخصیص یافته و به‌زودی دو دستگاه دیگر نیز افزوده خواهد شد. بخش بستری بیمارستان بشاگرد فعال شده، سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام سجاد(ع) سیریک در حال راه‌اندازی است و نصب MRI در بیمارستان امام علی(ع) رودان در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

هاشمی نخل ابراهیمی تأکید کرد: پروژه بیمارستان ۱۶۰ تخت‌خوابی میناب باید به‌طور کامل و بی‌کاستی تحویل شود. همچنین پیگیری‌های لازم برای تخصیص تشکیلات و بودجه مستقل دانشکده شرق هرمزگان در حال انجام است.

شاهرخی به همراه هیئتی متشکل از معاونان و مسئولان دانشگاه از بیمارستان امام سجاد (ع) شهرستان سیریک بازدید کرد.

در این بازدید، بخش‌های مختلفی از جمله تصویربرداری، داروخانه، اورژانس، آزمایشگاه، اتاق عمل و بخش‌های بستری مورد بررسی قرار گرفت و عملکرد این واحدها از نزدیک ارزیابی شد. در پایان بازدید، جلسه‌ای با حضور شاهرخی و همراهان، شامل علی موصلی معاون توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه، آرش رحیمی معاون درمان دانشگاه، رضا صفری و دیگر مسئولان برگزار شد. در این نشست مشکلات عمده بیمارستان از جمله کمبود نیروی انسانی، چالش‌های ماندگاری پزشکان و نیازهای اساسی مرکز درمانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شاهرخی گفت: حل مشکل کمبود نیروی انسانی و ایجاد انگیزه برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است. همچنین اتمام زیرساخت‌های بخش تصویربرداری و تسهیل در راه‌اندازی دستگاه آن به‌طور جدی پیگیری خواهد شد. وی با قدردانی از تلاش‌های مسئولان بیمارستان، قول مساعدت برای رفع چالش‌های موجود را داد.

این سفر یک‌روزه با بازدید میدانی، نشست‌های تخصصی و گفت‌وگوی مستقیم با بیماران و کارکنان مراکز درمانی، فرصتی برای شناسایی اولویت‌های بهداشتی و درمانی شرق هرمزگان و تقویت زیرساخت‌های سلامت منطقه فراهم ساخت.

پایان خبر/