جانشين فرمانده انتظامي استان هرمزگان از دستگيري دو متهم و کشف 11 کيلو هروئين قاچاق در شهرستان رودان خبر داد.

به گزارش صبح دریانیوز، سرهنگ تیمور دولتیاری جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در ادامه مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر، مأموران انتظامی ایست بازرسی شهید مردی شهرستان رودان حین پایش خودروهای عبوری، به یک دستگاه خودرو سواری مشکوک و آن را متوقف کردند.

سرهنگ دولتیاری افزود :مأموران انتظامی خودروی مذکور را متوقف و در بازرسی از آن ۱۱ کلیو مواد مخدر قاچاق از نوع هروئین کشف و ظبط کردند.

وی با اشاره به اینکه در این رابطه با تشکیل پرونده دو نفر دستگیر که جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی گردیدند، خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق موادمخدر به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان درخواست می گردد که به منظور مشارکت در این امر هرگونه اخبار و اطلاعات از فعالیت قاچاقچیان را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریتهای پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

پایان خبر/