مدیر امور منابع آب میناب، در دیدار با باغداران فخرآباد از آغاز عملیات لایروبی کانال‌های آب‌رسانی به باغات این منطقه خبر داد و بر اهمیت این اقدام در بهبود تأمین آب و افزایش تولیدات کشاورزی تأکید کرد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان، مالک بهرام پور، مدیر امور منابع آب میناب، در دیدار با باغداران فخرآباد از آغاز عملیات لایروبی کانال‌های آب‌رسانی به باغات این منطقه خبر داد و بر اهمیت این اقدام در بهبود تأمین آب و افزایش تولیدات کشاورزی تأکید کرد.
در این نشست که با حضور جمعی از باغداران فخرآباد برگزار شد، مالک بهرام پور مدیر امور منابع آب میناب با اشاره به مشکلات موجود در تأمین آب برای باغات منطقه، گفت: لایروبی کانال‌های آب‌رسانی نه تنها به بهبود کیفیت و کمیت آب تأثیر مثبت دارد بلکه می‌تواند نقش مؤثری در افزایش تولید محصولات کشاورزی ایفا کند.

بهرام پورافزود: این اقدام با همکاری و مشارکت باغداران و همچنین دستگاه‌های مرتبط انجام خواهد شد تا از طریق بهبود زیرساخت‌های آبی، شرایط لازم برای رشد و توسعه باغات فراهم گردد.

وی همچنین به چالش‌های فنی و اجرایی در فرایند لایروبی اشاره کرد و تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های موجود، هرچه سریع‌تر این پروژه به مرحله اجرایی برسد و نیازهای باغداران به آب به خوبی پاسخ داده شود.

در پایان این نشست، باغداران فخرآباد نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص بهبود وضعیت آبی و لایروبی کانال‌ها مطرح کردند و بر همکاری هرچه بیشتر با مدیران امور منابع آب تأکید کردند.

پایان خبر/