مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان در آیین تودیع و معارفه مدیران نواحی عنوان کرد: سرمایه های انسانی در برق هرمزگان این سازمان را به دستگاهی  پیشرو، پاسخگو و مردمی تبدیل کرده است.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان،حمیدساعدپناه، در آیین تودیع و معارفه برخی مدیران نواحی گفت:  دستگاه‌های اجرایی، در صورتی می توانند به سازمان های پیشرو، پاسخگو و مردمی تبدیل شوند، که سرمایه انسانی خود را نه به مثابه هزینه، بلکه به عنوان فرصت و ثروت تلقی کنند.‌

ساعدپناه در این نشست با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای نوین در مدیریت منابع انسانی، طراحی زنجیره ای از تعاملات انگیزشی و مدیریتی است که در نهایت به رشد و پیشرفت سازمانی منجر می شود افزود: این زنجیره شامل شناسایی استعدادها، پرورش و توانمندسازی آنها، ایجاد فرصت های رشد و مسئولیت پذیری و نهایتا به کارگیری اثربخش این ظرفیت ها و اجرای سیاست ها و برنامه هاست.

وی، با بیان اینکه مدیران ما ، سرمایه ای ارزشمند برای پیشبرد اهداف تامین و توزیع بهینه برق در استان هستند،گفت: مدیران دستگاهای اجرایی، نقش کلیدی در طراحی این زنجیره دارند. شایسته سالاری، شفافیت در فرایندهای جذب و ارتقاء، ارتقاء سرمایه اجتماعی درون سازمانی و حمایت از نوآوری، از ارکان این چرخه تحول ساز است.

ساعدپناه همچنین با  بیان اینکه در دستگاه های اجرایی، موفقیت یا شکست بسیاری از برنامه ها و سیاست ها در گرو نحوه مدیریت، هدایت و انگیزش منابع انسانی است اضافه کرد: نیروهای انسانی توانمند، خلاق و متعهد در شرکت برق هرمزگان موتور محرک اصلاحات اداری، شفافیت، عدالت سازمانی و افزایش کارآمدی  هستند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان ، ادامه داد: با این حال درک درست از انگیزه ها، استعدادها و ظرفیت های انسانی مستلزم نگاهی فراتر از رویکردهای سنتی منابع انسانی است.

در ادامه این نشست با تقدیر از خدمات مدیران نواحی، محمد رضا شنبه پور به سمت مدیریت امور تعمیرات و نگهداری پست ها  و محسن فروتنی به عنوان مدیر برق ناحیه ۳ بندرعباس معرفی شدند.

همچنین از خدمات این مدیران در دوران مسئولیت مدیریت برق شهرستان سیریک و ناحیه ۳ بندرعباس تقدیر شد.

پایان خبر/