عباس منصوری معاون نظارت بر امور دادسراها وضابطین دادستان کل کشور در حاشیه برگزاری این نشست اظهار داشت: بازرسی حرفه ای و هدفمند از دادسراهای عمومی و انقلاب حوزه های قضایی استان هرمزگان، طی هفت روز و با حضور اعضای هیئت بازرسی دادستانی کل کشور با ایده ها و گرایش های تخصصی مختلف صورت پذیرفت.
منصوری افزود: در جلسه پایانی بازرسی که بیش از چهار ساعت به طول انجامید، ضمن جمع بندی نتایج بازدیدهای انجام شده، توصیه های لازم برای ارتقای عملکرد مسئولان، قضات و کارکنان داسراهای عمومی و انقلاب استان هرمزگان ارائه شد.
وی تصریح کرد: ارتقاء کارایی و اثر بخشی، اصلاح امور و حصول اطمینان از حُسن اجرای کار، هدف بازرسی و نظارت بر عملکرد مراجع قضایی و دادسراهای عمومی و انقلاب سراسر کشور است.
معاون دادستان کل کشور همچنین یکی از مهمترین نکات بازرسی هیئت های دادستانی کل کشور را حضور مسئولان قضایی و قضات متخصص سایر استان های کشور در تیم های بازرسی به منظور تبادل اطلاعات و تجربیات عنوان کرد.
معاون نظارت بر امور دادسراها وضابطین دادستان کل کشور در پایان از اتحاد و همدلی مسئولان قضایی استان هرمزگان و تعامل و همراهی که با دستگاه های اجرایی و انتظامی و امنیتی دارند تشکر و قدردانی کرد.
مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان نیز در ادامه طی سخنانی ضمن تشکر از حضور معاون نظارت بر امور دادسراها وضابطین دادستان کل کشور و هیئت همراه، بازرسی انجام شده از دادسراهای عمومی و انقلاب استان هرمزگان را بسیار مفید و آموزنده برشمرد.
قهرمانی افزود: بازرسی انجام شده از استان هرمزگان یکی از بهترین بازرسی ها بوده و علاوه بر آموزنده بودن، موجب تبادل اطلاعات به منظور تسریع در پیشبرد اهداف و اقدامات دستگاه قضایی خواهد شد.
وی حضور اعضای هیئت بازرسی دادستانی کل کشور در استان هرمزگان را موجب بهبود کیفیت خدمت رسانی مطلوب به مردم برشمرد و بر لزوم تداوم این روند تأکید کرد.
پایان خبر/
Tuesday, 1 April , 2025