مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: شهرهای رودان، میناب، بندرلنگه، کنگ و بندرعباس در اولویت بازآفرینی شهری قرار دارند.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی هرمزگان، مجید سلحشور مدیر کل راه و شهر سازی هرمزگان پنج شهر رودان، میناب، بندرلنگه، کنگ و بندرعباس را در اولویت بازآفرینی اعلام کرد و گفت: طراحی و انجام مطالعات دقیق‌تر در محلات هدف این شهر ها از اولویت‌های کاری راه و شهرسازی هرمزگان است و تیم فنی و مدیریتی استان موظف به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی در این زمینه شده‌اند.

سلحشور به ضرورت تشکیل جلسه ستاد استان برای جذب سرمایه‌گذار اشاره و تصریح کرد :  گزارش کامل این نشست در جلسات آینده ستاد بازآفرینی استان مطرح و درباره راهکارهای عملی برای تأمین منابع مالی و جذب سرمایه‌گذار تصمیم‌گیری می‌شود

به گفته وی در جریان سفر پیش‌روی معاون وزیر راه و شهرسازی به هرمزگان، بازدید میدانی از پروژه‌های اولویت‌دار،انجام خواهد شد تا تصمیم‌گیری‌های لازم برای تسریع در روند اجرا با حضور میدانی مقام مسئول اتخاذ شود.

در این نشست که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، استاندار هرمزگان، نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری و مدیرکل راه و شهرسازی استان برگزار شد، روند عملیاتی پروژه‌های بازآفرینی شهری در هرمزگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پایان خبر/