مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: جلسه فوری، بررسی مشکلات شرکت های پودر ماهی استان و راهکارهایی برای ارتقای کیفیت و بهداشت این صنعت برگزار شد .

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، جلسه به ریاست مدیر کل دامپزشکی هرمزگان و با حضور نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس و روسای شهرستان ها دامپزشکی سایر، رئیس اتحادیه پودر ماهی، مدیران عامل، متصدیان و مسئولین فنی بهداشتی شرکت های پودر ماهی استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید .

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن عرض خوش آمدگویی با اشاره به اهمیت تضمین کیفیت خوراک دام به ویژه پودر ماهی در استان،  جلسه‌ی  فوری به  منظور  بررسی  مشکلات  و  چالش‌های  صنعت  پودر  ماهی  در  استان،  ارائه‌ی  راهکارهای  بهبود  و  ارتقای  کیفیت  و  بهداشت  پودر ماهی و  همچنین  ایجاد  هماهنگی  و  همکاری  بیشتر  بین  دستگاه‌های  مرتبط  برگزار  شد .

مصطفی فخرآبادی پور اظهار داشت: این حضور  گسترده،  نشان  دهنده‌ی  اهمیت  بالای  موضوع  و  تعهد  دامپزشکی  به  بهبود کیفیت بهداشتی تولید پودر  ماهی در استان  است .

فخرآبادی پور بر  ضرورت  رعایت  مقررات و دستوالعمل های بهداشتی  دامپزشکی  در  تمامی  مراحل  تولید  تاکید  کرد و گفت: که  با  رعایت  این  دستوالعمل ها،  می‌توان  از  تولید  محصولات  با  کیفیت  و  بهداشتی  اطمینان  حاصل  کرد.

در  ادامه،  نماینده‌ی  تام‌الاختیار  سازمان  مدیریت  و  برنامه‌ریزی  استان  ضمن  ابراز  حمایت  از  صنعت  پودر  ماهی،  به  نقش  این  صنعت  در  توسعه  اقتصادی  استان  و  ایجاد  اشتغال  اشاره  کرد و خواستار تعامل بین بخشی تولید و حفظ ذخایر آبزیان دریایی خلیج فارس شد .

وی افزود: یکی از دغدغه های سازمان مدیریت و برنامه ریزی هرمزگان صنعت پودر ماهی استان می باشد که با تاکید ایشان  بر  ضرورت  حمایت  از  صنعتگران  پودر  ماهی، سازمان  مدیریت  و  برنامه‌ریزی  استان  تمامی  تلاش  خود  را  برای  تسهیل  در  روند  تولید  و  ارتقای  کیفت  پودر  ماهی  به  کار  خواهد  گرفت.

در  ادامه  جلسه،  رئیس  نظارت  بر  بهداشت  عمومی  و  مواد  غذایی  اداره  کل  دامپزشکی  استان  به  ارائه  گزارشی  از  وضعیت  بهداشتی  تولیدات  پودر  ماهی  اشاره کرد. طالبی جونقانی با  اشاره  به  چالش‌های  موجود  در  این  زمینه،  به  بیان  نظرات  و  پیشنهادات  خود  در  خصوص   راهکارهای  بهبود  پرداخت.

در  ادامه  جلسه،  روسای  اتحادیه‌ی  پودر  ماهی،  مدیران  عامل،  مالکان  و  مسئولین  فنی  بهداشتی  شرکت ‌های  پودر  ماهی  به  بیان  نقطه  نظرات  و  پیشنهادات  خود  پرداختند و پس  از  بحث  و  تبادل  نظر  در  خصوص  مشکلات  و  چالش‌های  صنعت  پودر  ماهی،  راهکارهایی  برای بهبود  وضعیت  ارائه  شد.

پایان خبر/