صبح امروز همایش پیاده‌روی خانوادگی ایرانیان از«دماوند تا خلیج فارس » با حضور علی خلیلی رئیس فدراسیون ورزش های همگانی ،میرداد میردادی شهردار  قشم ،مظفر مهری خادمی نسب مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان،اسماعیل بواشه رئیس هیئت ورزش های همگانی استان ،مریم خادمی رئیس شورای اسلامی شهر قشم،حجت الاسلام والمسلمین حاجبی امام جمعه قشم و جمعی از مردم برگزار شد.

شهردار قشم، از برگزاری موفق همایش پیاده‌روی خانوادگی در جزیره زیبای قشم خبر داد.
میرداد میردادی،افزود: این رویداد با استقبال گسترده مردم همراه شد و نشان داد که ورزش‌های همگانی جایگاه ویژه‌ای در بین خانواده‌های قشمی دارد.

میردادی با اشاره به توجه ویژه مدیریت شهری به حوزه ورزش، عنوان کرد:  در ۲ سال اخیر، ۱۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در قشم هزینه شده است.

وی، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ورزشی قشم، سالن ورزشی چندمنظوره‌ای است که با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است و به‌زودی افتتاح خواهد شد.
میردادی از پیشرفت چشمگیر پروژه زمین چمن مصنوعی در قشم خبر داد و افزود:  این زمین با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است.

به گفته شهردار قشم، پروژه زمین ورزشی پیروزی در شهرک نریمان با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان و سالن ورزشی چاه‌تنگو با هزینه ۳۰ میلیارد تومان نیز به‌زودی افتتاح خواهند شد.

گفتنی است، مسیر این همایش پیاده روی خانواده از نوار ساحلی تا پارک مرجان بود که در این مراسم« کمیته ورزش در طبیعت» از هئیت ورزش های همگانی استان چهارمحال و بختیاری نیزحضور داشتند .
پایان خبر/
جمیله دبیری‌نیا