به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، فخرآبادی پور بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی و دستورالعمل های دامپزشکی در فرآیند تولید مرغ گوشتی تأکید کرد و افزود: مراقبتهای بهداشتی صحیح و رعایت استانداردهای تولیدی از عوامل اصلی در جلوگیری از شیوع بیماریها و کاهش ریسک پرورش می باشد .
وی همچنین بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی در تغذیه، واکسیناسیون و درمان بیماریهای احتمالی تأکید نمود و از مسئولین واحدهای پرورش مرغ گوشتی خواست تا با همکاری مستمر با دامپزشکان، از شیوع بیماریها جلوگیری کنند و سلامت تولیدات خود را تضمین کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: این بازدید با هدف شناسایی مناطق پرخطر شهرستان و اطمینان از احداث واحدهای جدید در راستای کاهش ریسک تولد و ارزیابی خطر انجام گرفت و کارشناسان دامپزشکی نیز به بررسی وضعیت بهداشتی، ساختار واحدهای پرورشی و کنترل بیماریها و نحوه مدیریت واحدهای پرورش پرداخت.
پایان خبر/










Wednesday, 12 November , 2025