مدیرکل شیلات هرمزگان ازبرگزاری جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیرو پرورش میگوی استان با حضور مديركل دفتر امور ميگو و آبزيان آب شور سازمان شيلات ايران ،معاون دفتر بهداشت آبزیان سازمان دامپزشکی، مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان،رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبزیان استان،معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان، روسای شیلات شهرستان ها وجمعی ازمسئولان و بهره برداران شیلاتی در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان خبرداد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی با تأکید بر رعایت الزامات بهداشتی در مزارع پرورش میگو و مراکز تکثیر، اظهار داشت که عدم رعایت این مهم می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.

بارانی افزود: برای پیشگیری از بیماری، فقط کنترل تراکم کافی نیست، بلکه مدیریت بهینه تولید با رعایت پروتکل‌ها می‌تواند تا حد زیادی در کنترل و پیشگیری از بیماری نقش داشته باشد.

وی همچنین بر لزوم تغییر ساختار مزارع پرورش میگو و ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید تأکید کرد.

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: استفاده از لارو سالم، تامین خوارک خوب و مناسب، آماده سازی اصولی مزارع پرورش میگو از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت میگوی پرورشی برخوردار است.

در ادامه این نشست مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فنی تکثیر و پرورش میگو بی شک در درجه اول به نفع خود بهره برداران و مزرعه داران است، بر رعایت آن‌ها و ارتقای مدیریتی در مزارع پرورش میگو تاکید کرد.

محمدی دوست همچنین بر نقش نرسری، آماده سازی اصولی، کنترل کیفیت لارو و غذاهای مصرفی میگوها تأکید کرد و خواستار حساسیت ویژه پرورش‌دهندگان در این زمینه شد.

وی همچنین انجام اقدامات ترویجی ، آموزشی با همکاری اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان آبزیان استان، بررسی روند ذخیره سازی بچه میگو و آخرین وضعیت بیماری در سایت‌های مردمی را از اهم موضوعات‌ مطرح  شده در این نشست خواند.

در پایان این نشست، کارشناسان و متخصصان حاضر نقطه‌نظرات خود را بیان کرده و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت موجود ارائه دادند.

پایان خبر/