آیت‌الله عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، در جریان بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس و طرح‌های توسعه‌ای آن از جمله طرح ارتقای کیفیت محصولات سنگین، بر اهمیت کار در این صنعت به عنوان یک جهاد اقتصادی تأکید کرد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت بندرعباس، آیت الله عبادی زاده با اشاره به دستاوردهای فنی پالایشگاه، لزوم افزایش ارزش افزوده در زنجیره تولید و حرکت به سوی بومی‌سازی دانش فنی را برای مقابله با تحریم‌ها ضروری خواند.

وی در جمع مدیران و کارکنان پالایشگاه نفت بندرعباس، ضمن تشکر از تلاش‌ها برای تحقق مطالبات معیشتی، کار جهادی کارکنان این صنعت را مورد ستایش قرار داد و تصریح کرد: کار شما یک کار جهادی و کمتر از کسانی که در سنگرهای دفاعی حضور دارند نیست، بلکه در خط مقدم مقابله با فشار اقتصادی نیز قرار دارید.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به بازدید صورت گرفته از طرح‌های در دست ساخت، از جمله طرح ارتقای کیفیت محصولات سنگین، و همچنین گزارشات دریافتی از ظرفیت‌های آینده صنعت نفت، به ضرورت همسویی با تحولات جهانی در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی اشاره کرد و افزود: از اکنون باید حرکت خود را به سمت حوزه‌های فناورانه ادامه دهیم تا روزی فرا برسد که جایگاه کشور در این صنعت ارتقا یابد و وابستگی به زیرساخت‌های قدیمی کاهش یابد.

آیت‌الله عبادی‌زاده با تأکید بر اهمیت زنجیره تولید، بر ضرورت توجه به خلق ارزش افزوده تأکید کرد: هر مرحله‌ای که محصولی تولید می‌شود، باید نگاه شود که آیا این خروجی خام‌فروشی است یا خیر. باید مطالبه کرد و گام به گام جلو رفت تا ارزش افزوده در زنجیره تولید در مقیاس ملی ایجاد شود. این امر جایگاه صنعت و کشور را ارتقا خواهد داد.

در پایان، وی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای پالایشگاه، نوآوری‌های صورت گرفته توسط دانشمندان و صنعتگران داخلی را در سایه تحریم‌ها، عاملی برای خلق فرصت دانست و افزود:  آنچه که امروز شما با همت خودتان، بدون کمک از دنیا و با طراحی از صفر تا صد در حال پیشبرد آن هستید، نشان می‌دهد که تحریم‌ها فرصتی برای شکوفایی استعدادهای داخلی شده است. ارزش این تلاش‌ها در تقویت نظام جمهوری اسلامی بسیار بالاست.

پایان خبر/