جمیله دبیری نیا، در یکصد و نود و سومین جلسه شورای شهر بندرعباس، شهردار بندرعباس با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده، بر تأکید مدیریت شهری بر رویکرد مسجد‌محور، توسعه پروژه‌های عمرانی، بازگشایی معابر و حل مشکلات بافت فرسوده تأکید کرد.

به گزارش صبح دریانیوز، مهدی نوبانی، در صحبت‌های خود اظهار داشت: برنامه‌های شهرداری حول محور مساجد طراحی شده و بسیاری از شهروندان و مسئولان از مسجد رشد کرده‌اند.

نوبانی افزود: شهرداری با ارائه خدمات مالی، فرهنگی و ساخت و ساز در محلات مختلف، تلاش کرده است حضور مردم در فعالیت‌های فرهنگی و هیئت‌های مذهبی را تقویت کند.

وی، اذعان داشت: خدمات شهرداری در حوزه فرهنگی، مالی و عمرانی به مساجد همه محلات ارائه شده و در صورت نیاز با اسناد و جزئیات می‌توانیم آن را ارائه کنیم.

*حل چالش‌های دیرینه مدیریت شهری

نوبانی در این جلسه ضمن قدردانی از همکاری شورا و مدیران شهری عنوان کرد: بسیاری از مشکلات مزمن شهرداری و شهر بندرعباس طی سال‌های گذشته، با مدیریت فعلی و همکاری همکاران حل شده است. ما به دنبال راه‌حل هستیم، نه اینکه بگوییم نمی‌شود.

*ترمینال جدید بندرعباس؛ زیباترین ترمینال جنوب ایران

وی با اشاره به پروژه احداث ترمینال جدید مطرح کرد: مطالعات طرح تمام شده و امیدواریم طی یک تا دو ماه آینده شاهد کلنگ‌زنی زیباترین ترمینال جنوب کشور باشیم. این پروژه با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳ همت در فاز اول آغاز می‌شود.

شهردار بندرعباس با اشاره به دغدغه مهم شورای شهر درباره بازگشایی معابر اضافه کرد: برای باز کردن معابر، یا باید زمین بدهیم یا پول نقد. وقتی ارزش ملک مردم سه میلیارد است، نمی‌توان با رقم کمتر انتظار جابه‌جایی داشت. با این حال پنج تا شش مسیر اصلی بازگشایی شده و مسیرهای طلایی دیگری نیز در دستور کار است.

این مدیرشهری با اشاره به بازگشایی معابر و مدیریت بافت فرسوده، از همکاری اعضای شورا و نهادهای مرتبط برای حل مشکلات زمین‌ها و املاک قدیمی خبر داد و تاکید کرد: این اقدامات به بهبود فضای شهری و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی کمک می‌کند.

*بافت فرسوده؛ نیازمند حمایت و واگذاری زمین

نوبانی با اشاره به موفقیت پروژه‌های مشابه در شهرهای دیگر بیان داشت: اگر مانند مدل اصفهان، ۱۰ هکتار زمین در اختیار شهرداری قرار بگیرد، ما می‌توانیم بازآفرینی بافت فرسوده را فاز به فاز پیش ببریم. این اقدام هم اشتغال ایجاد می‌کند و هم چهره شهر را دگرگون می‌سازد.

این مسئول با اشاره به تعاملات مثبت با استانداری، سازمان نظام مهندسی و دیگر نهادها اظهار داشت: این همکاری‌ها روند اجرای پروژه‌ها را سرعت بخشیده و مشکلات اجرایی را کاهش داده است.

همچنین وی تأکید کرد: رسیدگی به درخواست‌های مردم و مستندسازی اقدامات شهرداری در اولویت است.

نوبانی درباره فضای آبراه‌های طبیعی شهید رجایی گفت: قرار نیست این فضا تخریب شود؛ بلکه همان‌گونه که هست، آماده‌سازی می‌شود تا هم جاذبه گردشگری باشد و هم آبراه‌های طبیعی آن حفظ شوند. اگر این آبراه‌ها بسته شوند، در باران‌های شدید دچار بحران خواهیم شد.

*تعامل سازنده با نظام مهندسی استان

شهردار بندرعباس اعلام کرد: هیچ مشکل خاصی میان شهرداری و سازمان نظام مهندسی وجود ندارد و تعاملات بسیار خوبی برقرار است. همایش مشترک نظام مهندسی با هماهنگی شورا برگزار خواهد شد.

نوبانی اظهار داشت: نگاه شهرداری توسعه‌محور و حل‌مسأله‌ای است و تلاش دارد مشکلات شهر را با راهکارهای عملی و مشارکت نهادها و مردم برطرف کند. او از شورا و اعضای آن به خاطر همراهی و حمایت از پروژه‌های شهری قدردانی کرد.

پایان خبر/