وزیر کشور، برای شرکت در مراسم معارفه استاندار جدید هرمزگان در سالن اجتماعات شهرک گاز  با استقبال مسئولان استانی  قرار گرفت.

به گزارش صبح دریانیوز، این سفر با هدف تأکید بر سیاست‌های راهبردی دولت در هرمزگان انجام شد.

 

*وفاق ملی؛ شعار محوری دولت

وزیر کشور به استاندار جدید تاکید کرد:  از تمامی ظرفیت‌های استان بر اساس اصل وفاق ملی بهره‌برداری کند.

*توسعه سواحل مکران؛ محور برنامه‌های هرمزگان

اسکندرمومنی توسعه سواحل مکران را گامی مهم در مسیر پیشرفت کشور دانست و عنوان کرد:  این مسئله بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های هفتم توسعه باید با جدیت دنبال شود.

*رقابت با کشورهای خلیج فارس

رئیس‌جمهور نیز با اشاره به اهمیت توسعه اقتصاد دریا محور، استاندار هرمزگان را مأمور کرد تا این استان به مرکز برتری ایران در خلیج فارس تبدیل شود.

*تعهد به توسعه و رضایت مردم

دکتر مسعود پزشکیان، در جلسه هیات دولت، ضمن معرفی محمد آشوری تازیانی به عنوان استاندار جدید، گفت: توسعه و آبادانی استان و رضایت مردم باید اولویت اصلی کار باشد.

گفتنی است، استان هرمزگان با ظرفیت‌های استراتژیک خود، در دولت جدید وارد دوره‌ای تازه از برنامه‌ریزی برای توسعه می‌شود.

پایان خبر/