فصل برداشت انبه در استان هرمزگان با تولید ۳۰ هزار تن محصول، به پایان رسید.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، محمد رضا شیخ زاده، مدیر باغبانی این سازمان، با اعلام این خبر افزود: هرمزگان در تولید محصول انبه در کشور حائز جایگاه نخست می باشد . سطح زیر کشت انبه در استان ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار است و شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید این محصول به شمار می‌روند.

شیخ زاده با اشاره به اقدامات حمایتی سازمان جهاد کشاورزی از باغداران انبه، اظهار داشت: اصلاح و نوسازی باغات انبه و پرداخت یارانه نهال از جمله این اقدامات بوده است. وی افزود: در حال حاضر نیز هماهنگی‌های لازم جهت واردات نهال‌های انبه پاکوتاه برای احداث ۱۴ هکتار باغ انبه به صورت نت‌هاوس و متراکم در شهرستان رودان انجام شده و عملیات اجرایی سایبان آغاز شده است.این طرح علاوه بر تولید محصول انبه با کیفیت وتجاری با هدف تامین و تولید پیوندک و پایه نهال‌های تجاری برای باغداران استان برنامه ریزی شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد : ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت می‌شود که در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف می شود. شیخ زاده با بیان اینکه شهرستان میناب با سطح زیرکشت یک‌هزار و ۷۰۰ هکتار، مقام نخست تولید و سطح زیرکشت انبه استان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: تهیه ترشی، پودر انبه، تولید آب انبه، کنسرو، مربا و تازه خوری از مهم‌ترین مزایای تولید انبه است که می‌تواند به توسعه صنایع تبدیلی در استان کمک کند.

پایان خبر/