به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، محمد رضا شیخ زاده، مدیر باغبانی این سازمان، با اعلام این خبر افزود: هرمزگان در تولید محصول انبه در کشور حائز جایگاه نخست می باشد . سطح زیر کشت انبه در استان ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار است و شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید این محصول به شمار میروند.
شیخ زاده با اشاره به اقدامات حمایتی سازمان جهاد کشاورزی از باغداران انبه، اظهار داشت: اصلاح و نوسازی باغات انبه و پرداخت یارانه نهال از جمله این اقدامات بوده است. وی افزود: در حال حاضر نیز هماهنگیهای لازم جهت واردات نهالهای انبه پاکوتاه برای احداث ۱۴ هکتار باغ انبه به صورت نتهاوس و متراکم در شهرستان رودان انجام شده و عملیات اجرایی سایبان آغاز شده است.این طرح علاوه بر تولید محصول انبه با کیفیت وتجاری با هدف تامین و تولید پیوندک و پایه نهالهای تجاری برای باغداران استان برنامه ریزی شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد : ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت میشود که در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف می شود. شیخ زاده با بیان اینکه شهرستان میناب با سطح زیرکشت یکهزار و ۷۰۰ هکتار، مقام نخست تولید و سطح زیرکشت انبه استان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: تهیه ترشی، پودر انبه، تولید آب انبه، کنسرو، مربا و تازه خوری از مهمترین مزایای تولید انبه است که میتواند به توسعه صنایع تبدیلی در استان کمک کند.
پایان خبر/
Monday, 8 September , 2025