به گزارش صبح دریانیوز، در این نشست، شیوههای اجرایی، مزایا و معایب واگذاری واحدهای تابعه و پروژههای نیمهتمام مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این جلسه با حضور علی موصلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معاون غذا و داروی دانشگاه، روسای دانشکدههای علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان، نمایندگان سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، مدیران بودجه، مالی و منابع انسانی، مسئول امور قراردادهای دانشگاه، معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیران شبکههای بهداشت، روسای بیمارستانها و کارشناسان واحدهای تابعه برگزار شد.
محمد خادمی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، در این نشست ضمن تشریح دستورالعمل واگذاری فعالیتها، خدمات و پروژههای نیمهتمام، آماده بهرهبرداری و در حال بهرهبرداری، بر ضرورت توجه به جزئیات و بررسی کامل نکات در اجرای فرآیندهای واگذاری تأکید کرد. وی هدف از این رویکرد را فراهم آوردن زمینههای توسعه مشارکت بخش غیردولتی و کاهش تصدیگری دولت در حوزه سلامت عنوان کرد.
علی موصلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، این رویکرد را فرصتی ارزشمند برای دانشگاه دانست و گفت: اگر فرآیند کارشناسی باشد، میتواند به مدیریت منابع و افزایش پویایی سیستم کمک کند. برای این منظور، لازم است با مدیریت صحیح در اجرا و نظارت دقیق و کارشناسی، این فرآیند بهصورت اصولی پیش برود.
موصلی با تأکید بر اهمیت تدوین طرحهای توجیهی، اظهار داشت: باید طرحهای پیشنهادی با جزئیات کامل ارائه شوند تا هیچ ابهامی در مسیر اجرا وجود نداشته باشد. این موضوع یک فرآیند نوپا در دانشگاه است و اگر ضرورت آن تأیید شود، باید منافع بخش دولتی، خصوصی و مردم بهطور همزمان در نظر گرفته شود.
جعفری، نماینده سازمان مدیریت و برنامهریزی استان نیز بر ضرورت امکانسنجی و جریان درآمدی طرحها تأکید کرد و گفت: طرحها باید پیش از واگذاری به بخش خصوصی، از لحاظ اقتصادی و اجرایی مورد مطالعه قرار گیرند. این ظرفیت در استان بهویژه در حوزه تجهیزات پزشکی از جمله دستگاههای MRI وجود دارد و میتواند به نفع بخش دولتی، خصوصی و مردم باشد.
گردی تختی یکی دیگر از نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: در واگذاری ها حتما باید به شاخص های آن از جمله کاهش نیروی انسانی و کاهش ساختار و تشکیلات توجه شود و در این واگذاری ها نیز موضوع مذکور دارای اهمیت است و در ارزیابی های عملکرد دانشگاه مورد توجه قرار می گیرد.
در این جلسه، درخواست واگذاری تعدادی از واحدهای تابعه دانشگاه بررسی شد و معایب و مزایای واگذاری بخشهای مختلف بهداشت، درمان و دارو مورد ارزیابی قرار گرفت. هدف این کارگروه، حرکت به سمت استفاده بهینه از منابع، ارتقای کیفیت خدمات و تقویت همکاریهای بخش دولتی و خصوصی در راستای منافع مردم و توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی استان است.
پایان خبر/
Wednesday, 18 December , 2024