به گزارش پایگاه خبری صبح دریا نیوز، عباس علیمراد افزود: کارشناسان و ناظران واحد سلامت محیط و کار با همکاری اتاق اصناف، تعزیرات و پلیس اماکن از ۵۴۵ واحد صنفی در یک هفته بازدید و وضعیت بهداشت عمومی اماکن و اصناف همچنین رعایت شیوه نامه های بهداشتی پیشگیری از کرونا را مورد بررسی قرار دادند.
وی عنوان کرد: در این بازدیدها ۱۰ واحد صنفی به دلیل بیتوجهی به قوانین بهداشتی و دستورالعمل های پیشگیری از شیوع کرونا، توسط بازرسان سلامت محیط پلمب شد.
مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان اظهار ابراز کرد: طی بازدیدهای کارشناسان سلامت محیط و کار، ۱۱۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز کشف و معدوم شد.
علیمراد از انجام ۲۸ مورد نمونه گیری سنجش سلامت آب شرب شهری و روستایی، صدور ۳۸ اخطاریه رفع نواقص بهداشتی به اصناف و معرفی ۱۲ نفر به دادگاه به علت برگزاری مراسم عروسی بدون رعایت شیوه نامه های بهداشتی خبر داد.
مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان خاطرنشان کرد: بازدیدهای بهداشتی از زمان شیوع کرونا تا کنون افزایش چمشگیری داشته که در این مدت از اماکن صنفی، ادارات، مساجد، تکایا، هیاتهای مذهبی، زندان و مدارس بازدید مستمر به عمل آمده است.
Tuesday, 1 April , 2025