رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان، در نشست با مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب، بر نقش کلیدی تشکل‌های تخصصی در شکوفایی اقتصادی استان تأکید کرد و خواستار توجه جدی به مشکلات فعالان اقتصادی شد.

به گزارش صبح دریانیوز، محمدرضا صفا در این نشست از انتصاب محمد آشوری به‌عنوان استاندار جدید هرمزگان تقدیر کرد و گفت:  اتاق بازرگانی و تشکل‌های اقتصادی می‌توانند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کنند.

صفا با اشاره به اهمیت صادرات دریایی، خواستار اقدامات منسجم و هوشمندانه در این حوزه شد و هشدار داد که عدم برنامه‌ریزی صحیح، می‌تواند موقعیت استراتژیک استان را با چالش مواجه کند.

وی با بیان اینکه بدون بهبود فضای کسب‌وکار، تجارت و تولید قفل می‌شود، از فعالیت ۱۵ کمیسیون تخصصی در این اتاق خبر داد و آن‌ها را از ارکان مهم توسعه اقتصادی استان دانست.

رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان بر نقش این کمیسیون‌ها در حمایت از تولید، تسهیل تجارت، تعامل با دولت و توانمندسازی کسب‌وکارها تأکید کرد.

صفا هشدار داد: رونق تولید و توسعه تجارت بدون بهبود فضای کسب‌وکار امکان‌پذیر نیست. وی از دولت و نهادهای اجرایی خواست که تعامل خود را با بخش خصوصی افزایش دهند.

وی، عنوان کرد: با همکاری تمامی بخش‌های اقتصادی، هرمزگان بتواند به رشد پایدار و توسعه اقتصادی دست یابد.

پایان خبر/