مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان گفت: کمیته امداد در راستای توانمند سازی خانواده های تحت حمایت و کمک به ارتقاء کیفیت زندگی این عزیزان، طی سه ماهه نخست سال جاری تعداد 250 مورد انشعاب رایگان تأسیسات ساختمانی را برای مددجویان متقاضی، کارسازی نموده است.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حمید باسره، مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان با اعلام این خبر اظهار داشت: طبق قوانین و مصوبه های مجلس شورای اسلامی مبنی بر معافیت مددجویان تحت حمایت کمیته امداد از پرداخت هزینه های مربوطه به اخذ انشعابات آب، برق، گاز، پروانه ساختمانی و عوارض شهرداری فقط یکبار به ازاری هر خانوار، این خدمت با بررسی و پیگیری مددکاران این نهاد به متقاضیان ارائه می گردد و بر هیمن اساس کمیته امداد استان هرمزگان نیز در راستای توانمندسازی خانواده های خانواده های تحت حمایت و کمک به ارتقاء کیفیت زندگی این عزیزان، با شناسایی مددجویان متقاضی و واجد شرایط دریافت این خدمت و ثبت اطلاعات آنان در سامانه سها سامانه امداد هوشمند توسط مددکاران، این خانواده ها از مزایای این قوانین بهره مند می شوند.

باسره با بیان اینکه این خدمت کمیته امداد با همکاری سازمان های ذی ربط به متقاضیان ارائه می شود، افزود: در سه ماه نخست سال جاری، ۲۵۰ فقره انشعاب رایگان برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان هرمزگان کارسازی شده است.

وی یادآور شد: هزینه کامل این تعداد انشعاب تأسیسات ساختمانی که توسط کمیته امداد و از محل اعتبارات حوزه حمایت و سلامت خانواده پرداخت می گردد؛ مبلغی بالغ بر یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان بوده است.

پایان خبر/