جلسه شورای معاونین سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با حضور عباس مویدی، رئیس سازمان، جمعی از معاونین و مدیران این سازمان، با محوریت برنامه‌ریزی جوجه ریزی و تامین مرغ متناسب با نیاز بازار، نظارت بر فعالیت واحدهای مرغداری و طرح‌های کشاورزی، در محل سازمان برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این جلسه بر برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین مرغ و جوجه‌ریزی در استان، نظارت مستمر بر فعالیت واحدهای مرغداری و کشتارگاه‌ها تأکید شد. همچنین، نظارت بر طرح‌های واگذاری اراضی و طرح‌های کشت علوفه به منظور حمایت از دامداران و پایداری تولید گوشت قرمز از دیگر موارد مورد بحث و تأکید در این نشست بود.

در این جلسه، واحدهای فنی و تخصصی سازمان به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند و چالش‌ها و مسائل موجود در بخش کشاورزی استان را مطرح کردند.

عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در این جلسه بر ارائه و ارسال گزارش های تحلیلی دقیق و مستمر به مدیریت بحران استان و اهمیت برآورد دقیق خسارات وارده به بخش کشاورزی استان از جمله اثرات ناشی از خشکسالی، تبعات و اثرات حادثه بندر شهید رجایی در بخش کشاورزی تأکید کرد و خواستار پیگیری جذب اعتبارات تخصیصی برای این خسارات شد.

مویدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، در این جلسه با اشاره به اهمیت تأمین امنیت غذایی استان، خواستار هماهنگی و همکاری بیشتر بین واحدهای مختلف سازمان برای تحقق اهداف تعیین‌شده شد.

پایان خبر/