به گزارش صبح دریانیوز، مریم معماری، افزود: این نشست با حضور متخصصان حوزه آرد و نان، اعضای اتحادیه نانوایان استان و ماشینسازانی از سراسر کشور برگزار شد تا به دغدغههای مرتبط با پخت نان سالم پرداخته شود.
*آرد کامل؛ راز نان سالم
معماری، عنوان کردک در این نشست، متخصصان به تعریف آرد کامل و تاثیر آن بر کیفیت نان سالم پرداختند. همچنین نکاتی درباره اهمیت اصلاح روشهای پخت نان و استفاده از تجهیزات بهینه ارائه شد.
*حضور پررنگ ماشینسازان در حمایت از نان سالم
وی، مطرح کرد: ماشینسازان حاضر در نشست، مشکلات و دغدغههای خود را در زمینه تولید و توزیع نان سالم بیان کردند؛ این افراد بر ضرورت همکاری نزدیکتر با نانوایان و ارتقای تجهیزات تاکید داشتند.
*دانشگاه علوم پزشکی؛ پیشرو در تحقیقات آرد و نان
دبیر اجرایی نمایشگاه مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته بیان داشت: نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ارائه دستاوردها و آخرین تحقیقات خود، راهکارهایی برای بهبود کیفیت آرد و نان پیشنهاد کردند.
وی، اضافه کرد: همچنین به قوانین جدید این حوزه اشاره شد که میتواند به کاهش مشکلات اجرایی کمک کند.
*تصمیمات عملیاتی برای آیندهای سالمتر
معماری، خاطرنشان کرد: پیشنهادات ارائهشده در این نشست جمعبندی شد و قرار است در شورای سلامت و امنیت غذایی استان و کارگروه آرد و نان پیگیری شود.
وی، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صمت متعهد به اجرای مصوبات هستند تا نتایج مثبتی حاصل شود.
پایان خبر/
جمیله دبیری نیا
Wednesday, 29 January , 2025