نمایشگاه فروش ویژه شب یلدا در محل دایمی نمایشگاه‌ بین‌المللی بندرعباس واقع در سه راه جهانبار افتتاح شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان؛ عبدالرضا پیروی منش در این باره اظهار داشت:  نمایشگاه ویژه شب یلدا با ۲۵۰ غرفه ، شامل شیرینی جات، آجیل، خشکبار و لوازم منزل، کیف و کفش و پوشاک با کیفیت و قیمت مناسب افتتاح گردید.

پیروی منش اظهار داشت: در این نمایشگاه استان های کردستان، تبریز، شیراز، همدان کرمان محصولات خود را عرضه می نمایند.

وی اعلام کرد: علاقه مندان می‌توانند همه روزه تا ۲۶ آذر ماه از ساعت۱۶:۰۰ لغایت ۲۲:۳۰ از نمایشگاه دیدن و محصولات این  نمایشگاه را با تخفیف ۱۰ الی ۲۰ درصد تهیه نمایند.

معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان در پایان ضمن اشاره به حضور بازرسان سازمان در این نمایشگاه ، اظهار داشت: طرح بازرسی و نظارت ویژه شب یلدا آغاز شده است و شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف می‌توانند به سامانه ۱۲۴ موارد تخلف را گزارش نمایند.

پایان خبر/