به گزارش صبح دریانیوز، در راستای ارتقای سطح سلامت عمومی و تضمین کیفیت آبزیان، جلسه مهمی با حضور مدیرکل، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی استان هرمزگان، مدیر کل شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولین و کارشناسان مرتبط با صنعت آبزیپروری استان برگزار شد.
در ابتدای جلسه، فخرآبادی پور با اشاره به اهمیت روزافزون صنعت آبزیپروری در اقتصاد استان و نقش حیاتی آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، بر لزوم رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی در تمام مراحل تولیدو توزیع آبزیان تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور تأمین غذای حلال در کنار غذای سالم و سلامت مصرفکنندگان یکی از اولویتهای اصلی است و هرگونه سهلانگاری در رعایت مسائل بهداشتی و شرعی ، میتواند عواقب جبرانناپذیری به دنبال داشته باشد.
فخرآبادی پور بر آموزش و توانمندسازی پرورشدهندگان، بهبود زیرساختها و کنترل کیفیت، همچنین افزایش همکاری بین دستگاههای اجرایی مرتبط اشاره نمود .
وی عنوان کرد: با اجرای دقیق و موثر این طرح، انتظار میرود که کیفیت محصولات شیلاتی استان هرمزگان به طور قابل توجهی ارتقا یافته و سلامت مصرفکنندگان نیز تضمین شود. این طرح گامی مهم در جهت توسعه صادرات پایدار و نیز ارتقای صنعت آبزی پروری و جایگاه استان هرمزگان در این حوزه به شمار میرود.
در پایان جلسه، مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان بر لزوم همکاری و تعامل همه جانبه بین دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و پرورشدهندگان آبزیان در جهت تولید سالم از مزرعه تا سفره مصرفکننده تاکید کرد.
پایان خبر/
Wednesday, 18 December , 2024