به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در این نشست، علی حیرانی، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ضمن مرور روند تلفیق و شکل گیری اسناد ملی مرتبط با امنیت غذا و تغذیه، اجرای برنامه ها و اقدامات مربوطه در استان را مستلزم همکاری بین بخشی ذیل کمیسیون های تخصصی شش گانه دانست؛ و برنامه های کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه را تشریح نمود.
در ادامه، جوادی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان نیز بر ضرورت اولویت بندی برنامه ها و اقدامات، بهره گیری از همه منابع و ظرفیت های موجود و تقویت هر چه بیشتر همکاری بین بخشی در کمیسیون تخصصی برای پیشبرد برش استانی سند ملی امنیت غذا و تغذیه تأکید کرد.
سایر اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان دیدگاه های خود پرداختند. در پایان جلسه مقرر شد دستگاه های عضو کمیسیون نسبت به انتخاب اولویت ها و تدوین شناسنامه عملیات برای برنامههایی که متولی اجرای آن هستند اقدام کرده و گزارش پیشرفت را در جلسات آتی کمیسیون ارائه نمایند.
پایان خبر/










Saturday, 8 November , 2025