در راستای اجرای سند دانش بنیان امنیت غذایی و برنامه ملی ارتقاء فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، سومین جلسه کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه استان هرمزگان با حضور مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و نمایندگان دستگاه های عضو کمیسیون در سالن کوثر دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در این نشست، علی حیرانی، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ضمن مرور روند تلفیق و شکل گیری اسناد ملی مرتبط با امنیت غذا و تغذیه، اجرای برنامه ها و اقدامات مربوطه در استان را مستلزم همکاری بین بخشی ذیل کمیسیون های تخصصی شش گانه دانست؛ و برنامه های کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه را تشریح نمود.

در ادامه، جوادی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان نیز بر ضرورت اولویت بندی برنامه ها و اقدامات، بهره گیری از همه منابع و ظرفیت های موجود و تقویت هر چه بیشتر همکاری بین بخشی در کمیسیون تخصصی برای پیشبرد برش استانی سند ملی امنیت غذا و تغذیه تأکید کرد.

سایر اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان دیدگاه های خود پرداختند. در پایان جلسه مقرر شد دستگاه های عضو کمیسیون نسبت به انتخاب اولویت ها و تدوین شناسنامه عملیات برای برنامه‌هایی که متولی اجرای آن هستند اقدام کرده و گزارش پیشرفت را در جلسات آتی کمیسیون ارائه نمایند.

پایان خبر/