به گزارش صبح دریانیوز، این رویداد با هدف ارتقای روحیه همبستگی و تقویت مهارتهای جسمانی و روانی همکاران عزیز آتشنشان برگزار گردید. در این مسابقات، هادی امامدادی با عملکردی برجسته موفق به کسب مقام اول شد. همچنین، حسین زرنگاری با تلاش و تمرکز بینظیر خود به مقام دوم دست یافت. در کنار این عزیزان، مصطفی کهوری و حمید رضایی پور نیز با تلاش و همت مثالزدنی، مقام سوم مشترک را کسب کردند.
محمد امین لیاقت، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس ضمن تبریک به برندگان این مسابقات، اظهار داشت: این نوع مسابقات علاوه بر تقویت توانمندیهای جسمانی همکاران، باعث ایجاد فضای مثبت و همبستگی در میان کارکنان میشود. این دستاوردها بیانگر عزم و اراده بالای همکاران ما در تمامی عرصهها، از جمله ورزش و ایمنی است. سازمان آتشنشانی همواره در تلاش است تا با برگزاری چنین رویدادهایی، نه تنها سطح مهارتهای فنی، بلکه روحیه تیمی و اجتماعی همکاران عزیز را نیز ارتقا دهد.
لیاقت همچنین افزود: امیدواریم در آینده نیز شاهد برگزاری رویدادهای مشابهای باشیم که ضمن تقویت مهارتهای فنی و تخصصی، باعث تقویت همبستگی و انگیزه همکاران شود.
پایان خبر/
Friday, 3 October , 2025