فرخنده جلالی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، با اشاره به تاکیدات مستمر مقام معظم رهبری دامه برکاته درخصوص توجه به جزایر به‌ویژه جزیره هرمز و مردم مقاوم و شهید پرور هرمز، توجه به زیرساخت های فرهنگی هنری جزیره را احترام به مردم این خطه استراتژیک کشور دانست.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روایط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، فرخنده جلالی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ضمن قدردانی از استاندار هرمزگان و معاون امور عمرانی استانداری، بازدید از زیرساخت‌های فرهنگی جزیره هرمز و نشست ویژه شورای اداری  در این خصوص، گفت: مردم جزیره هرمز اسطوره استقامت و دلاوری در ادوار تاریخی ایران زمین هستند و فرزندان هنرمندان این خطه همواره با کمترین امکانات استعدادهای بی‌نظیر و شایسته‌ی استان را در سطح ملی معرفی کرده‌اند.

جلالی تنها زیرساخت جزیره رنگین‌ کمان را یک مجتمع فرهنگی هنری اداری برشمرد و اضافه کرد: این مجتمع  ۸۵۰ مترمربعی سال ۱۳۷۲ساخته شده و فضاهای داخلی آن شامل یک سالن  ۶۰ نفره، چند کلاس  آموزشی‌‌ـ اداری  و یک کتابخانه است که نیازمند تعمیر و تجهیز می باشد. وی تاکید کرد: پروژه ساخث سالن آمفی تاتر جزیره هرمز مجتمع فرهنگی هنری هرمز مصوب سفر مقام معظم رهبری در مردادماه ۱۳۸۷ با حضور مسولین استان و مخبر نماینده وقت دفتر مقام معظم رهبری  کلنگ زنی شد و آن‌زمان  ۶۰۰ میلیون تومان ۱۰۰میلیون استان و ۵۰۰ میلیون سفر برآورد هزینه شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی عدم تخصیص  اعتبار و معطل ماندن این پروژه تاکنون را مسئله مهم و مورد تاکید و مطالبه جدی مردم دانست و گفت: علیرغم تخصیص زمین به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع، خاکبرداری، اجرای خاکریزی و کوبیدن خاک و اجرای بتن مگر همچنین دریافت انشعاب آب و برق و تهیه نقشه های معماری و سازه و تاسیساتی در پی کلنگ زنی این پروژه معطل مانده و تنها مسیر احیاء آن بهره‌گیری از ظرفیت مشارکت بخش خصوصی در قالب ماده ۲۷ است.

جلالی با اشاره به استقبال و تأکید معاون عمرانی استاندار از پیشنهاد احیاء این پروژه، افزود: در بازدید امروز مقررشد واگذاری زمین با کاربری تجاری فرهنگی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در کمیسیون ماده پنج انجام و مقدمات استفاده از ماده ۲۷ مهیا شود. وی همچنین به پیگیری اختصاص منابع از محل ردیف ملی ویژه جزایر برای تعمیر و تجهیز فضاهای فرهنگی هنری موجود جزیره باتوجه به تاکید استاندار هرمزگان در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان نیز خبرداد و توجه به توسعه زیرساخت‌های جزیره را احترام به مردم و هنرمندان هرمز برشمرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل شیلات استان خبرداد و گفت: نگاه فرهنگی مدیریت عالی استان و مدیران استانی ظرفیت مهمی در راستای توسعه فضاهای فرهنگی است و بزودی با همکاری شیلات  فضایی برای تماشاخانه اختصاص یافته، تعمیر و تجهیز و به هنرمندان هرمز تقدیم می‌شود.

پایان خبر/