مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از رشد 27 درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در این بنادر طی سال 1403 خبر داد.

به گزارش صبح دریانیوز، حمیدرضا محمدحسینی تختی با اشاره به عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: سال گذشته رشد بسیار قابل توجهی در حوزه‌های عملکردی بنادر زیرمجموعه این مدیریت رقم خورده است.

محمد حسینی تختی با اشاره به رشد ۲۷ درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بنادر شهید باهنر و شرق استان به نسبت سال ۱۴۰۲، افزود: این افزایش عملکرد در نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه تمامی بخش‌ها از جمله حوزه معاونت دریایی و بندری، حقوقی، عمرانی و حتی اداری و مالی، محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: طی سال ۱۴۰۳، بالغ بر دو میلیون و ۹۷۷هزار تن تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیر نفتی در این بندر انجام شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان تختی با اشاره به رشد ۹ درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی، ادامه داد: از این میزان، بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالای غیرنفتی بوده که با رشد ۳۱ درصدی همراه بوده است.

محمدحسینی تختی اضافه کرد: بر اساس آمارهای موجود، سال گذشته کلیه شاخص‌های تخلیه، بارگیری، واردات، صادرات، ترانزیت و غیره در بنادر شهید باهنر، تیاب، سیریک و جاسک رشد داشته که حاصل برنامه‌ریزی دقیق و تخصصی این مدیریت در تسهیل فعالیت‌ها بوده است.

وی گفت: در سال گذشته، تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی نیز از رشد ۳۴ درصدی به نسبت سال ۱۴۰۲ برخوردار بوده و به رقم ۸۰ هزار و ۳۴۳ TEU رسیده که در نوع خود قابل توجه است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان تصریح کرد: در مدت زمان یاد شده، تعداد شناورهای بالای هزار تن پهلودهی شده در این بنادر ۵۹ درصد رشد داشته که نشان‌دهنده هدف‌گذاری مناسب، به منظور بهره‌برداری از پتانسیلهای موجود در راستای افزایش عملکرد بوده است.

پایان خبر/