به گزارش صبح دریانیوز، جعفر بهاری در پنجمین نشست رؤسای کمیسیونهای فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شوراهای اسلامی مراکز استانها و هشتمین نشست شهرهای حماسهساز انقلاب اسلامی ادامه داد: بندرعباس با نام قدیمی گمبرون ،۴۰۰ سال است که بهنام فعلی آن(بندرعباس) شناخته میشود.
بهاری با اشاره به اینکه جمعیت شهر بندرعباس ۶۰۰ هزار تَن است، مطرح کرد: اکثر مردم هرمزگان مسلمان و دارای مذهب شیعه و سنی هستند .
وی، در ادامه با اشاره به اینکه بندرعباس از سال ۹۸ به عضویت شبکه شهرهای خلاق یونسکو در زمینه صنایع دستی پیوسته است، یادآور شد: ساختار فرهنگی جوامع دارای ابعاد گسترده و پیچیده است که شناخت این ساختار و مسائل و مشکلات پیرامون آن سبب توسعه و پیشرفت شهرها و درنهایت پیشرفت کشور خواهد شد.
بهاری، عنوان کرد: در هر جامعه خرده فرهنگهای مختلفی وجود دارد که برآیند و تجمیع آنها فرهنگ عامه را تشکیل میدهد که یکی از نقاط قوت مدیریت شهری شناخت نقاط قوت و ضعف این فرهنگ است.
قائممقام شهردار بندرعباس با بیان اینکه هرمزگان دارای ۱۰هزار هنرمند صنایع دستی در ۴۳ رشته است، تصریح کرد: سالانه پنج میلیون دلار درآمد حاصل از صنایع دستی هرمزگان است.
گفتنی است، پنجمین نشست مشورتی رؤسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی مراکز استان ها با دستور کار زنان ،اشتغال و کارآفرینی ،حکمرانی مردمی نسل ضد در برنامهریزی فرهنگی و شهر فرهنگسرا است ،برنامه و راهکار چیست ؟ به مدت ۲ روز در تاریخ های ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه با حضور رؤسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی مراکز استانهای کشور در بندرعباس برگزار میشود.
پایان خبر/
جمیله دبیری نیا
Friday, 22 November , 2024