به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز ، هاشم امینی در این بازدید از بخشهای مختلف آبشیرینکن شامل مخازن آب خام ، نمکزدایی و تصفیه تکمیلی ، برق و … بازدید کرد.
آب شیرین کن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس با تمام ظرفیت، تامین کننده بخشی از آب شهر بندرعباس و مناطق همجوار غرب مرکز استان است. برای تامین آب بندرعباس از این محل، ۳۴ کیلومتر خط انتقال احداث شده که در مدار است. آب شرب بندرعباس از آب شیرین کن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس و منابع سطحی شرق استان تامین میشود.
به گفته امینی، تولید آب با این حجم ظرفیت هم به لحاظ مهندسی و هم تامین مالی کار بزرگی است و همت بالایی می طلبد که در این مجموعه انجام شده است.
وی در عین حال به مدیریت مصرف آب با توجه به گران بودن فرایند تولید آن اشاره کرد و گفت: تولید آب از طریق آب شیرینکنها هزینه بالایی دارد و دولت با هدف رفع دغدغه مردم اعتبار زیادی برای خرید تضمینی آب از سرمایهگذاران گذاشته که میطلبد مردم نیز مدیریت مصرف داشته باشند.
معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین با اشاره به هفته صرفهجویی، تصریح کرد: ما تمام تلاش خود را برای تامین آب بویژه در استان هرمزگان به کار گرفته ایم و انتظار است مشترکان نیز محدودیتهای این بخش را در نظر گرفته و مدیریت لازم برای جلوگیری از هدر رفت آب در پیش بگیرند.
حمزه پور مدیرعامل آبفا هرمزگان نیز در این بازدید با بیان اینکه در کنار تولید این ظرفیت، آب شیرینکنهای دیگر با ظرفیتهای کمتر نیز توسط این مجموعه در حال احداث است، افزود: با تکمیل آبشیرینکنهای در دست احداث در دیگر شهرستانهای هرمزگان، نیاز آبی این مناطق مرتفع میشود.
پایان خبر /
Friday, 22 November , 2024