به گزارش صبح دریانیوز، در آغاز مراسم، حجتالاسلام زرنگاری ضمن تبریک هفته دولت، از تلاشهای شبانهروزی مسئولین ادارات، کارکنان نهادهای دولتی و مجموعههای خدماتی بخش هرمز تقدیر کرد. وی با اشاره به فرمایش تاریخی حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: در حکومت اسلامی، یک مسئول شأنی جز خدمت ندارد، بر لزوم حفظ روحیه خدمتگزاری و مردمی بودن مسئولین تأکید نمود.
دبیرشورای اداری شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به ویژه شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی، از ۳۸ شهید والامقام بخش هرمز یاد کرد و این عزیزان را نماد ایثار و خدمت دانست. همچنین از همراهی و همدلی امام جمعه محترم، بخشدار پرتلاش، شهردار و بهویژه مجموعه آموزش و پرورش به عنوان بازوی فرهنگی و تربیتی منطقه تقدیر ویژه به عمل آورد.
آموزش و پرورش؛ محور توسعه فکری جامعه
زرنگاری با تحسین عملکرد آموزش و پرورش، این نهاد را مهمترین رکن رشد فکری و فرهنگی جامعه دانست و گفت: آموزش و پرورش منبع پرورش تفکر، اخلاق و هویت ملی است. هرگونه توسعه پایدار بدون توجه به این نهاد، ناقص خواهد بود. وی همچنین از پیگیری بودجه فرهنگی شهرداری خبر داد و افزود که دولت با تمام ظرفیت خود در مسیر خدمترسانی به مردم گام برمیدارد.
چالش ناترازی برق و قدردانی از وزارت نیرو
دبیرشورای اداری شهرستان با اشاره به معضل ناترازی برق در سطح کشور، این مسئله را یک چالش ملی دانست و گفت: دست تکتک نیروهای وزارت نیرو را باید بهواسطه تلاش شبانهروزیشان بوسه زد. این عزیزان در سختترین شرایط، پای کار خدمت هستند.
سخنان امام جمعه و اقدامات فرهنگی منطقه
در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین جعفر رستاخیز امام جمعه هرمز با اشاره به وضعیت گلزار شهدای جزیره، خواستار توجه بیشتر به حفظ و مرمت این مکان مقدس شد. حجت الاسلام و المسلمین رستاخیز با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص پیشرفت همهجانبه جزیره هرمز، از زحمات حجتالاسلام زرنگاری قدردانی کرد و گفت: در قالب کارگروه فرهنگی بخش هرمز، اقدامات ارزشمندی نظیر تجلیل از موکبداران اربعین، تقدیر از رزمندگان و یادگاران دفاع مقدس صورت گرفته که باید استمرار یابد.
گزارش عمرانی شهرداری هرمز
علی گلزاری، شهردار هرمز، در بخش پایانی جلسه با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شهرداری، به تشریح اقدامات انجامشده پرداخت:
* شهرداری هرمز دارای ۶۸ نفر نیرو است، شامل ۳۰ نفر نیروی کاری، ۸ نفر بازنشسته و ۸ نفر از کار افتاده
* خرید ماشینآلات عمرانی شامل لودر، بنز ۱۰ تن و ماشین حمل زباله انجام شده
* پروژه آسفالت سطح شهر که از سال ۱۴۰۰ راکد مانده بود، هفته آینده آغاز خواهد شد
* عملیات پلاکگذاری و کد پستی که از سال ۱۳۹۸ متوقف شده بود، امسال با بودجهای بالغ بر یک میلیارد و سیصد میلیون تومان اجرایی شد
* نصب دستگاه زلزلهنگار در جزیره هرمز انجام شده و درخواست اختصاص بودجه فرهنگی برای بخشداری جهت توسعه فرهنگی جزیره مطرح گردید
گلزاری همچنین از آغاز پروژه ساحلسازی در منطقه ساحل سرخ خبر داد و آن را گامی مهم در توسعه گردشگری جزیره دانست.
پایان خبر/
Wednesday, 27 August , 2025