جمیله دبیری نیا، داور چهارمین جشنواره فیلم‌های ۱۰۵ ثانیه‌ای «گمبرون شهر» در بندرعباس، ضمن قدردانی از حضور هنرمندان و برگزارکنندگان این جشنواره، بر اهمیت نقش فیلم کوتاه در انتقال پیام‌های اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش صبح دریانیوز، علیرضا استادی، اختتامیه جشنواره را فرصتی برای همدلی و انسجام میان هنرمندان و مسئولان دانست و گفت: اختتامیه تمام شد، اما مهم حضور و مشارکت هنرمندان و همدلی همه دست‌اندرکاران بود.

*قدردانی از شهردار، شورای شهر و دست‌اندرکاران جشنواره

استادی حضور شهردار بندرعباس، شورای شهر، دبیر اجرایی جشنواره کوروش سلمانی، انجمن سینمای جوانان و رسانه‌ها را عامل موفقیت این جشنواره دانست و عنوان کرد: این زحمات شبانه‌روزی و میزبانی از هنرمندان حداقل از ۱۲ استان کشور، نشان‌دهنده عشق و انگیزه دست‌اندرکاران به هنر و فرهنگ است.

وی با تاکید بر اهمیت پخش آثار جشنواره در شبکه‌های استانی و ملی مطرح کرد: آثاری که این هنرمندان تولید کردند، به طلا می‌ارزند و می‌توانند تاثیرشان از صدها سخنرانی مذهبی یا اجتماعی بیشتر باشد. دغدغه‌های نسل جوان باید دیده و حمایت شود.

استادی همچنین افزود: آثار کوتاه صد و پنج ثانیه‌ای، با خلاقیت زمانی و موضوعی، می‌توانند پیام خود را به سرعت منتقل کنند و مسائل حیاتی کشور از جمله بحران آب و مشکلات اجتماعی را به مخاطب نشان دهند.

*نسل جوان، خلاق و دغدغه‌مند

داور جشنواره بر اهمیت حمایت از نسل جوان تاکید کرد و گفت: این نسل هشتادی و نودی با فکر و انگیزه بالا کار می‌کند. ما باید ناخودآگاه و خودآگاه به آن‌ها بها دهیم و آثارشان را در مدیوم‌های مختلف منتشر کنیم.

استادی در پایان با قدردانی از تمام هنرمندان و برگزارکنندگان جشنواره اضافه کرد: هر موضوعی در قالب سینما حرفی برای گفتن دارد و می‌تواند تاثیرگذار باشد.

گفتنی است، علیرضا استادی (زادۀ ۷ آبان ۱۳۵۲) بازیگر ایرانی است، او از سال ۱۳۷۷ مشغول به فعالیت در آثار مختلف فیلم، تلویزیون و تئاتر بوده و برای مجموعۀ تلویزیونی آرماندو (۱۳۹۷) نامزد دریافت جایزۀ بهترین بازیگر کمدی مرد از نوزدهمین جشن حافظ شد.

پایان خبر/