معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان هرمزگان  گفت: طی سال گذشته یک هزار و 371 فقره انشعابات مختلف مربوط به تأسیسات ساختمانی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان به صورت رایگان واگذار شده است.

به گزارش صبح دریانیوز، احمد سالاری جائینی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان هرمزگان در این خصوص اظهار داشت: یکی از خدمات کمیته امداد به خانواده‌های تحت پوشش در حوزه حمایت و سلامت، کارسازی برای معافیت مددجویان از پرداخت هزینه اخذ امتیاز انشعابات آب، برق و گاز است و بر همین اساس طی سال گذشته یک هزار و ۳۷۱ فقره انشعابات مختلف مربوط به تأسیسات ساختمانی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان به صورت رایگان واگذار شده است.

سالاری جائینی افزود: از مجموع انشعابات واگذار شده به خانواده های تحت حمایت این نهاد مقدس، تعداد ۹۵۱ فقره انشعاب مربوط به برق، ۲۹۰ فقره انشعاب آب و ۱۳۰ فقره نیز انشعاب گاز بوده است.

وی تصریح کرد: این خدمت جزء قوانین کشور و از مصوبه های مجلس شورای اسلامی است که همکاران ما با بررسی شرایط متقاضیان و همکاری دستگاه‌های مرتبط، مراحل اجرای این قانون و بهره مندی مددجویان از مزایای آن را کارسازی می کنند.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان هرمزگان ضمن تقدیر از همه دستگاه‌های ذی ربط و همکار با این نهاد در ارائه خدمات رایگان به مددجویان در زمینه انشعابات ساختمانی، خاطر نشان کرد: در مجموع برای واگذاری رایگان این تعداد انشعابات تأسیسات ساختمانی به مددجویان کمیته امداد، اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان از منابع مالی کمیته امداد در حوزه حمایت‌ و سلامت خانواده هزینه شده است.

پایان خبر/