با مشارکت ۶۸۳ مؤدی مالیاتی و در چارچوب طرح ملی «نشاندار کردن مالیات»، اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریالی برای احداث پست ۲۳۰ کیلوولت سیریک «آنامیس» در استان هرمزگان تأمین شد؛ اقدامی که نقش مستقیم مالیات را در توسعه زیرساخت‌های حیاتی کشور به‌خوبی نمایان می‌کند.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان هرمزگان، جعفر احسانی‌مهر، مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان در این خصوص اظهار داشت: طرح نشاندار کردن مالیات از ابتکارات سازمان امور مالیاتی کشور است که با هدف هدایت هدفمند منابع مالیاتی به پروژه‌های عمرانی و زیرساختی اجرا می‌شود و آثار آن در بهبود خدمات عمومی و توسعه منطقه‌ای به‌خوبی قابل مشاهده است.

احسانی مهر افزود: پست ۲۳۰ کیلوولت سیریک «آنامیس» با اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریال و با مشارکت ۶۸۳ مؤدی مالیاتی از محل طرح نشاندار کردن مالیات تأمین اعتبار شد. وی ابراز داشت: تأمین مالی احداث پست ۲۳۰ کیلوولت سیریک «آنامیس» در قالب این طرح، گامی مؤثر در مسیر توسعه شبکه برق و افزایش پایداری انرژی در شرق استان هرمزگان محسوب می شود.

مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان با اشاره به نقش موثر مشارکت مؤدیان در تحقق این اقدام گفت: همراهی ۶۸۳ مؤدی مالیاتی در اجرای طرح نشاندار کردن مالیات برای تامین اعتبار این پروژه زیرساختی، بیانگر اعتماد و همراهی فعالان اقتصادی با نظام مالیاتی کشور است؛ چرا که هر مؤدی می‌تواند نتیجه پرداخت مالیات خود را به‌صورت مستقیم در پروژه‌های عمرانی و زیرساختی مشاهده کند.

احسانی مهر تأکید کرد: اجرای این طرح علاوه بر افزایش شفافیت و اعتماد عمومی، موجب ارتقای مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تشویق مؤدیان به انجام به موقع تکالیف مالیاتی می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال جاری ۷ هزار و ۸۷۸ مودی مالیاتی برای تامین اعتبار ۲۵ پروژه طرح نشان دار کردن مالیات در بخش زیرساخت های حیاتی، عمرانی، راهداری، ورزشی، آموزشی، مدرسه سازی، آبرسانی و… به ارزش بیش از ۶ هزار میلیارد ریال مشارکت کردند.

پایان خبر/