با هدف کاهش چشمگیر فاصله لار – بندرلنگه وکوتاه شدن مسیر استان های مرکزی کشور (نظیر شیراز) به خلیج فارس، عملیات احداث باند دوم محور بستک –جناح آغاز شد.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان هرمزگان، عملیات احداث باند دوم محور بستک – سه‌راهی هرنگ – خلوص – جناح که نقش کلیدی در تکمیل کریدورهای ارتباطی شمال به جنوب و اتصال مرکز کشور به خلیج فارس دارد، با حضور مقامات ارشد به مرحله اجرا درآمد تا نوید بخش تحولی بزرگ در حمل و نقل و توسعه غرب هرمزگان باشد.

مجید سلحشور مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان در این مراسم ضمن تشکر از حمایت‌ها و اقدامات نماینده غرب هرمزگان در سرعت‌بخشی به روند تصمیم‌گیری و تأمین الزامات اجرایی پروژه‌های راه سازی گفت: بسیاری از موانع پیش روی طرح‌ها و پروژه‌ها با پیگیری‌های جباری برطرف می‌شود و همراهی‌های نماینده مردم با دستگاه‌های اجرایی وزارت راه و شهرسازی، روند آغاز پروژه‌ها را تسهیل کرده است.

گفتنی است پروژه احداث باند دوم مسیر لار ـ بستک – جناح – چارک در کنار پروژه‌هایی همچون احداث راه خور جناح و پروژه راهبردی تونل کوه پردی، موجب کاهش قابل توجه فاصله لار – بندرلنگه و کوتاه‌تر شدن مسافت جهرم، شیراز و مرکز کشور به خلیج فارس خواهد شد و به عنوان محوری استراتژیک و اثر گذار در آینده نقش مهم توسعه ای و گردشگری در شهرستان‌های غرب هرمزگان ایفا خواهد کرد.

لازم به ذکر است آیین کلنگ‌زنی با حضور احمد جباری نماینده مردم غرب هرمزگان، سیاهپور معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، راستیار مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های جنوب کشور، جلالی فرماندار بستک، سلحشور مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان و جمعی از معاونان و مسئولان محلی برگزار شد.

پایان خبر/