محمد کریمی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان: تنوع در سبد انرژی برای عبور از روزهای گرم سال ضرورت دارد.

به گزارش صبح دریانیوز، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، محمد کریمی در نشست با رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان اظهار داشت : صنعت برق استان هرمزگان در سال های اخیر با چالش هایی روبرو بوده که گرمای هوا و عدم توازن در مصرف و تولید برق یکی از دلایل این چالش جدی است.

 کریمی بر لزوم ایجاد تنوع در سبد انرژی و استفاده از انرژی خورشیدی تاکید کرد و افزود :  عزم جدی دستگاه های اجرایی خصوصا جهاددانشگاهی می طلبد که با استفاده از توانایی های علمی و پژوهشی خود بتواند نقش موثری در بهینه سازی مصرف برق ایفا کند .

 

احمد زاهری رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز  در این دیدار  دیدار عنوان کرد : جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد آموزشی و پژوهشی ، توانایی و ظرفیت های گسترده ای درزمینه های مختلف، از جمله بهینه سازی مصرف انرژی به خصوص برق استان  دارد.

 زاهری افزود : جهاد دانشگاهی می تواند پروژه های عملیاتی را برای بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع و سازمان ها طراحی و اجرا کند و به عنوان محورگردهمایی های علمی ، کنفرانس ها و سمینارها عمل کند تا ارتباطات بین پژوهشگران ،صنعتگران و سیاستگزاران برقرار شود.

پایان خبر/