به گزارش صبح دریانیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، مسعود پزشکیان رییس جمهور در پایان سفر به استان هرمزگان در مصاحبه با مجری شبکه خلیج فارس اظهارکرد: ما بر افزایش اختیارات استانداران تأکید داریم و خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی هم گفته ایم و خودم بر این باورم شکوفایی و خلاقیت را به دنبال خواهد داشت.
پزشکیان با بیان این که من نماینده ای بودم و اکنون آمده ام و می خواهم برای این کشور تصمیم بگیریم و لذا اگر هر استانی از توانمندی ها و خلاقیت های خودش با در نظر گرفتن چشم انداز و نقشه راه و سیاست های کلی عمل کنند، کارکرد مطلوب تری خواهد داشت، عنوان داشت: کسی که در یک استان است با پوست و گوشت و استخوان از مسائل و مشکلات خبر دارد و باید به این موضوع باور داشته باشیم. وی تأکید کرد: این موضوع باعث شکوفایی خواهد شد و مصمم هستیم و در حال پیگیری که بتوانیم این کار را انجام دهیم و اگر در مسیر انحرافی ایجاد شد، تذکر خواهیم داد. رییس جمهور گفت: ما قدردان این مردم برای صبر آنها هستیم و این روندی که در دولت در مواجهه با ناترازی ها داریم و این صبر و همراهی مردم شایسته قدردانی است و مصمم و معتقدم اگر با تمام وجود دست به دست هم دهیم، مشکلات را با انسجام حل خواهیم کرد.
پزشکیان بیان کرد: با راه های علمی و با وحدت و انسجام می توانیم مشکلات را حل کنیم و تا جان در بدن داریم به این مردم خدمت خواهیم کرد. پزشکیان تصریح کرد: ۴۴ پروژه قرار است در بخش های مختلف اجرا شود و پس از ۳ یا ۴ ماه تا ۶ ماه میزان پیشرفت را پیگیری خواهیم کرد. به گفته وی، نزدیک ۲۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه برای استان توافق شد که استاندار امضا کرد و این ها تفاهم نامه در بخشهای مختلف است.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: ۸۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذار خارجی برای توسعه استان طرح و اقدام می کنند که مجموع اینها نزدیک ۵۰ هزار میلیارد تومان جمع مبلغ می شود. پزشکیان عنوان داشت: در هرمزگان فرصت های طلایی برای پیشرفت و توسعه وجود دارد و باید نوعی رفتار کنیم که بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم. وی همچنین تاکید کرد: باید از ظرفیت هرمزگانی های خارج از استان و خارج از کشور استفاده کرد و توسعه، وحدت و انسجام را باید به نمایش بگذاریم.
رییس جمهور تصریح کرد: اولویت دولت ما و برنامه هفتم پیشرفت و اولویت های اعلامی رهبر انقلاب همه تاکید بر توسعه دریا محور دارد بویژه در سواحل مکران و در این زمینه عبدالعلی زاده مسئولیت دارند. قرار است با مشارکت مشاور خارجی برنامه و نقشه راهی برای توسعه در سواحل تدوین شود.
پایان خبر/
Saturday, 4 October , 2025