جمیله دبیری نیا، هفته ملی کودک در هرمزگان با «حال خوش زندگی» آغاز شد.

به گزارش صبح دریانیوز، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان از افتتاح چهار کتابخانه سیار روستایی در شهرستان‌های رودان، بشاگرد و جاسک تا پایان امسال و همچنین افتتاح شعبه جدید کانون در تنب بزرگ هم‌زمان با هفته ملی کودک خبر داد.

پروین پشتکوهی افزود: این برنامه‌ها با شعار «کودکان، حال خوش زندگی» برگزار می‌شود.

پشتکوهی در نشست خبری ویژه روز جهانی و هفته ملی کودک، با اشاره به شعار امسال این هفته با عنوان «کودکان، حال خوش زندگی»، از اجرای برنامه‌های گسترده فرهنگی، آموزشی و هنری در سراسر استان خبر داد.

وی گفت: هفته ملی کودک از ۱۵ تا ۲۱ مهرماه در سراسر هرمزگان با همکاری دستگاه‌های مختلف برگزار می‌شود.

پشتکوهی روزشمار هفته ملی کودک را به شرح ۱۵ مهر (سه‌شنبه)؛ خانواده، دنیای زیبای کودکان،۱۶ مهر (چهارشنبه)؛زمین، خانه ما،۱۷ مهر (پنج‌شنبه)؛ زندگی، بازی، سلامت،۱۸ مهر (جمعه)؛ ستاره‌های دنباله‌دار (گرامیداشت شهدای کودک و نوجوان ایران و غزه)، ۱۹ مهر (شنبه)؛ کتاب، دنیای شگفت‌انگیز کودکان،۲۰ مهر (یکشنبه)؛ دنیای شیرین کودکان با نیازهای ویژه،۲۱ مهر (دوشنبه)؛ کودکان و دنیای علوم و فناوری‌های نوین اعلام کرد.

* افزایش ناوگان کتابخانه‌های سیار در روستاها

مدیرکل کانون پرورش فکری هرمزگان از توسعه زیرساخت‌های فرهنگی برای مناطق کمتر برخوردار خبر داد و افزود: تا پایان امسال ۲ ناوگان کتابخانه سیار روستایی در شهرستان‌های رودان و بشاگرد راه‌اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین با اضافه شدن ۲ ناوگان دیگر در جاسک، این شهرستان به سه کتابخانه سیار مجهز خواهد شد. در مجموع، ۴ کتابخانه سیار جدید به ناوگان فرهنگی استان افزوده می‌شود.

*افتتاح شعبه جدید کانون در تنب بزرگ

پشتکوهی از افتتاح شعبه کانون پرورش فکری در تنب بزرگ خبر داد و گفت: برای نخستین بار، کودکان این منطقه به خدمات فرهنگی، هنری و آموزشی کانون دسترسی خواهند داشت. این اقدام گام مهمی در توسعه عدالت فرهنگی در استان محسوب می‌شود.
وی همچنین از برگزاری برنامه‌های متنوع برای والدین و اولیای تربیتی خبر و ادامه داد: این برنامه‌ها با مشارکت نهادهای مرتبط در سراسر استان برگزار می‌شود تا خانواده‌ها بیش از پیش با اهمیت حوزه کودک و نوجوان آشنا شوند.
پایان خبر/