معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در بازدید از پروژه در حال اجرای مجتمع صنایع غذایی برنا تجارت کامران، این طرح را گامی مؤثر در مسیر تکمیل زنجیره غلات، ایجاد ارزش افزوده و تحقق امنیت غذایی استان دانست.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، احمد نفیسی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در بازدید از پروژه در حال اجرای مجتمع صنایع غذایی برنا تجارت کامران، این طرح را گامی مؤثر در مسیر تکمیل زنجیره غلات، ایجاد ارزش افزوده و تحقق امنیت غذایی استان دانست.

نفیسی به همراه عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، جهانگیری مدیر کل اداره کل پدافند غیر عامل استانداری هرمزگان و علیمرادی مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری در ادامه بازدیدهای میدانی از طرح‌های اقتصادی استان، از روند اجرای پروژه مجتمع صنایع غذایی برنا تجارت کامران بازدید کردند. وی در حاشیه بازدید، مجتمع صنایع غذایی برنا تجارت کامران، را یکی از طرح‌های مهم در مسیر خودکفایی غذایی استان دانست و گفت: این مجموعه در واقع نوعی پالایشگاه گندم است که با کاهش خام‌فروشی و ایجاد صنایع پایین‌دستی، ارزش افزوده بالایی برای استان به همراه دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: در فاز نخست، کارخانه آرد با ظرفیت روزانه ۲۵۰ تن در حال آماده‌سازی است و در مراحل بعدی نیز واحدهای تولید نودل، ماکارونی و نشاسته راه‌اندازی خواهند شد. نفیسی همچنین با اشاره به رویکرد سلامت‌محور این طرح گفت: تولید آرد کامل و نان کامل در دستور کار این مجتمع قرار دارد؛ محصولاتی که علاوه بر تغذیه مفید و جلوگیری از سیری کاذب، موجب کاهش فشار بر سیستم درمانی می‌شوند.

وی تأکید کرد: نان کامل و آرد کامل، مطالبه به‌حق مردم هرمزگان است که قرار است در این مجتمع محقق شود. به گفته قائم‌مقام استاندار، یکی از ویژگی‌های مهم این پروژه، طراحی انبارهای بزرگ برای ذخیره کالاهای استراتژیک در شرایط بحرانی است که در تقویت پدافند غیرعامل و امنیت غذایی استان نقش مؤثری دارد.

شهرزاد نیز در این بازدید با اشاره به وضعیت فعلی پروژه گفت: مجتمع صنایع غذایی برنا تجارت کامران هنوز به بهره‌برداری نرسیده، اما پیشرفت کار قابل‌توجه است و با حمایت دستگاه‌های مرتبط، در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد. وی با اشاره به سرمایه‌گذاری انجام‌شده در طرح افزود: تا امروز حدود ۳۶۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده و برای تکمیل فازهای باقی‌مانده حدود ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است. با بهره‌برداری کامل، زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۵۰ نفر و غیرمستقیم برای بیش از ۱۴۰۰ نفر فراهم می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با تأکید بر اینکه مجتمع صنایع غذایی برنا تجارت کامران می‌تواند به یکی از محورهای توسعه صنایع تبدیلی در هرمزگان تبدیل شود، گفت: تکمیل این پروژه باعث می‌شود استان در تأمین محصولات غذایی راهبردی به خودکفایی برسد و زمینه صادرات فرآورده‌های تبدیلی نیز فراهم شود.

در پایان، دو معاون استاندار بر تسریع در روند اجرای پروژه و همکاری دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای رفع موانع تأکید کردند. گفتنی است، این مجتمع در زمینی به مساحت بیش از ۲۳ هزار مترمربع در حال احداث است و هدف آن تکمیل زنجیره تولید غلات از مرحله گندم خام تا فرآورده‌های نهایی مانند آرد، نشاسته، نودل، ماکارونی و نان صنعتی است.

پایان خبر/