مدیرکل شیلات هرمزگان به همراه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان و جمعی از مدیران شیلاتی استان با رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و معاونین ایشان در راستای ارتقای تعامل و همکاری و همچنین بررسی برنامه های پیش رو دیدار کردند.

به گزارش  پایگاه خبری صبح دریانیوز ، در این دیدار مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت جایگاه پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و همچنین مراکز علمی در توسعه فعالیت های شیلاتی گفت: بدون شک تحقیقات و کارشناسی های صورت گرفته توسط پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان راه گشای شیلات استان بوده و تداوم فعالیت های شیلاتی به ویژه در حوزه صید و صیادی و صید میگو نیازمند بهره مندی از فعالیت های این پژوهشکده است.

 

مسعود بارانی ارتقای همکاری ، تبادل دانش و تخصص به ویژه در مسیر فعالیتهای صید و صیادی و توسعه آبزی پروری و حرکت در مسیر رسیدن به خود کفایی در این مهم را از برنامه های بین شیلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خواند.

 

در ادامه رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان پژوهش را یکی از اساسی ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک کشور دانست و گفت: قدرت استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است و فعالیت های پژوهشی یکی از شاخص های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب میشود.

 

مرتضوی فعالیت های تحقیقاتی پژوهشکده در قالب بخش بوم شناسی (اکولوژی دریا)، زیست شناسی و ارزیابی ذخایر آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان، تکنولوژی فرآوری آبزیان، ژنتیک آبزیان و بهداشت و بیماریهای آبزیان را از اهم فعالیت های این پژوهشکده خواند و افزود: بی شک پاسخ به نیاز های پژوهشی در فعالیت های شیلاتی از اهم برنامه ها و اهداف پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان است.

 

گفتنی است، در این جلسه نیازهای پژوهشی بخش شیلات مورد بررسی قرار گرفت و اولویت بندی شد.

انتهای خبر /