به گزارش صبح دریانیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، محمد قریشی، معاون بهبود تولیدات دامی این سازمان، در گزارشی از عملکرد شش ماهه نخست سال اعلام کرد: در این مدت، استان هرمزگان موفق به تولید ۲۲۰۰ تن گوشت قرمز، ۱۰ هزار تن شیر خام، ۲۱ هزار تن گوشت سفید و ۱۳۶ تن عسل شده است.
قریشی با اشاره به برنامهریزی برای توسعه پایدار این بخش، از صدور مجوزهای متعددی در حوزه دام و طیور خبر داد و افزود: برای پرواربندی گوساله ۲ مجوز بهرهبرداری با ظرفیت ۱۰۰ رأس، برای پرورش بز داشتی ۱ مجوز بهرهبرداری و ۵ مجوز تأسیس با ظرفیت ۱۱۶۸ رأس و برای پرورش گاو شیری نیز ۱ مجوز بهرهبرداری با ظرفیت ۹۱ رأس صادر شده است.
وی همچنین از صدور ۳ مجوز تاسیس برای پرواربندی بره با ظرفیت ۱۹۰۰ رأس و ۸ مجوز تاسیس برای مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۲۰ هزار قطعه خبر داد و گفت: در بخش زنبورداری نیز ۲۰ مجوز بهرهبرداری با ظرفیت ۶۵۰ کلنی صادر شده است. معاون بهبود تولیدات دامی استان به اجرای طرحهای تخصصی در حوزه اصلاح نژاد نیز اشاره کرد و عنوان داشت: در این راستا، عملیات اصلاح نژاد دام سنگین از طریق تلقیح مصنوعی ۲۱۰ راس گاو و همچنین عملیات هورمون تراپی ۱۰۰ راس بز انجام شده است.
قریشی خاطرنشان کرد: تجهیز واحدهای دامپروری به ابزارهای نوین از جمله خرید شیردوش و ردیاب شتر نیز در دستور کار قرار داشته که در راستای افزایش بهرهوری و کیفیت تولیدات دامی استان اجرایی شده است. وی گفت: این اقدامات نقش موثری در تامین امنیت غذایی، افزایش تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در استان هرمزگان ایفا خواهد کرد.
پایان خبر/










Monday, 17 November , 2025