دکتر غلامعلی جاودان گفت:در حال حاضر ۳ هزار و 685 دانشجو در ۹ دانشکده علوم پزشکی مشغول به تحصیل می باشند.

به گزارش صبح دریا نیوز،رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اذعان اینکه این دانشگاه از سال ۱۳۶۲ و با دانشکده پرستاری و مامایی فعالیت خود را شروع کرده است گفت این دانشگاه از سال ۱۳۶۵ به دانشگاه علوم پزشکی ارتقا یافته و تا سال ۱۳۹۱ به ترتیب دانشکده‌های پزشکی پیراپزشکی بهداشت و دندانپزشکی، داروسازی در بندرعباس و مجتمع آموزش عالی سلامت در بندر لنگه به همت روسای پیشین دانشگاه راه اندازی شده است.

دکتر جاودان اظهار داشت در سال ۱۴۰۱ دانشکده بهداشت در شهرستان میناب، دانشکده پرستاری در بندر لنگه و مجتمع آموزش عالی سلامت در بستک، تاسیس و در سال ۱۴۰۲ مجوز رسمی دانشکده‌ علوم پزشکی و در سال ۱۴۰۳ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در غرب و شرق استان به محوریت بندرلنگه و میناب گرفته شد.

دکتر غلامعلی جاودان گفت: این دانشگاه  هم اکنون با ۳۲۴ عضو هیئت علمی استاد دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی، دکترای تخصصی و فوق تخصصی در ۵۶ کد رشته تحصیلی  و دارای ۳ هزار و ۲۵۶  دانشجو در ۹ دانشکده می‌باشد. همچنین تعداد ۹۷ دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می کنند.

بالاترین مقام دانشگاه علوم پزشکی با عنوان اینکه  امسال ۱۸ رشته جدید از کاردانی تا فوق تخصصی در این دانشگاه اضافه شده است عناوین این رشته ها را به شرح ذیل برشمرد؛ دکترای تخصصی ژنتیک، دوره دستیاری فوق تخصصی نفرولوژی، دوره دستیاری تخصصی بیماری های عفونی،دوره دستیاری تخصصی روانپزشکی،دوره بین‌الملل پزشکی عمومی (دانشجویان خارجی)، کارشناسی ارشد مامایی،کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، کارشناسی پرستاری (میناب)، کارشناسی تغذیه،کارشناسی بهداشت مدارس، کارشناسی فوریت های پزشکی،کاردانی فوریت‌های پزشکی (میناب)،کاردانی فوریت‌های پزشکی (بندرلنگه)،کاردانی بهداشت عمومی- گرایش بهداشت خانواده (میناب)، کاردانی بهداشت عمومی- گرایش مبارزه با بیماری ها (میناب)،  کاردانی بهداشت عمومی- گرایش بهداشت خانواده (بستک)،کاردانی بهداشت عمومی- گرایش مبارزه با بیماری ها (بستک)، کاردانی مامایی (بستک)

دکتر جاودان از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه توسعه زیرساخت‌های فیزیکی را توسعه و راه‌اندازی بیش از ۲۰۰ میز آزمون الکترونیک و افزایش ایستگاه‌های آزمون الکترونیک دانشگاه به ۳۵۰ ایستگاه ،همچنین ایجاد کیوسک‌های الکترونیک احراز هویت بیومتریک در مرکز آموزش حکیم برشمرد. جاودان مهمترین اقدامات آموزشی این دانشگاه را در طی سال‌های اخیر پذیرش و شروع به تحصیل دانشجویان اتباع خارجه در رشته پزشکی،  ارتقاء مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان میناب به دانشکده علوم پزشکی شرق استان ،تغییر عنوان دانشکده پرستاری شهرستان بندر لنگه به دانشکده علوم پزشکی غرب استان، کسب اعتبار سه ساله در دومین دوره اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی هرمزگان، کسب اعتبار ۵ ساله در اولین دوره اعتبار بخشی برنامه داروسازی هرمزگان، کسب امتیاز کامل اعتبار بخشی در اکثر بیمارستان‌های آموزشی کلان منطقه برشمرد.

رئیس دانشگاه با اذعان اینکه یک هزار و ۸۶۷ دانشجو در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه اسکان دارند گفت: از اهم اقدامات انجام شده رفاهی دانشجویی،  بهسازی و نوسازی زیرساخت‌های خوابگاه‌های دانشجویی ،احداث خانه فرهنگ، توسعه فضای سلف سرویس دانشجویی ، احداث خوابگاه و مجتمع آموزشی بستک ، بهسازی مسجد پردیس دانشگاه به صورت ۱۰۰ درصدی  و همچنین احداث خوابگاه ۱۱۰ واحدی متاهلین با پیشرفت ۱۵ درصدی است. لازم به ذکر است یکی از مهمترین چالشها کمبود خوابگاه دانشجویان است.

دکتر جاودان ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و شروع ماه مهر و بهار دانایی و آگاهی به همه دانش آموزان و اولیا و مربیان گفت: تعدادهزار و ۵۸۴ دانش آموز در مدارس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ،شامل دبستان‌های دخترانه و پسرانه و متوسطه اول دخترانه و پسرانه مشغول به تحصیل می باشند که این مدارس تحت نظارت مجتمع آموزشی دانشگاه و به صورت هیات امنایی اداره می شود. همچنین این دانشگاه با همکاری آموزش و پرورش استان در تاسیس و راه اندازی هنرستان بهیاری پسرانه شهرستان میناب و هنرستان بهیاری دخترانه شهرستان بندرعباس اقدام موثر نموده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با عنوان اینکه تا کنون ۱۹۵ نفر در مراکز آموزش بهورزی در حال اتمام دوره تحصیل می باشند اظهار داشت: تا پایان سال ۲۳۵ نفر ازافراد واجد شرایط در مراکز آموزش بهورزی در شهرستان های بندرعباس، میناب، بندرلنگه و قشم شروع به تحصیل خواهندکرد.

پایان خبر/