به گزارش پایگاه خبری صبح دریانیوز ، ساسان صادقی با اشاره به اینکه در سال های اخیر ذخایر آبزیان دریایی در خلیج فارس و دریای عمان تحت فشار مضاعف قرار گرفته است و صید غیرمجاز و دسترسی آزاد به منابع آبزیان ، آلودگی های زیست محیطی دریا و اثرات تغییر اقلیم بر اکوسیستم های دریایی ، قدرت احیاء ذخائر را به شدت کاهش داده است گفت : اجرای این طرح ،نقش بسزایی در احیاء و بازسازی ذخایر آبزیان در استان هرمزگان خواهد داشت .
صادقی با اشاره به اهمیت حفاظت و تقویت ذخائر ژنتیکی آبزیان ،رهاسازی و بازسازی دخائر آبزیان، ایجاد زیستگاههای مصنوعی،جلوگیری و ممانعت از آلودگی خوریات و بهسازی خوریات و زیستگاههای آبزیان را از اهم اقدامات و برنامه های شیلات استان هرمزگان در این زمینه خواند.
وی تدوین و ارائه پیش نویس طرح جامع بازسازی ذخائر آبزیان ، تشکیل کمیته بازسازی ذخایر با مشارکت همه سازمان های زیربط ، تنظیم برنامه عملیاتی برای طرح توسعه بازسازی ذخایر را از فرآیندها برای توسعه و اجرای برنامه بازسازی ذخایر خواند.
سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان با بیان اینکه استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی ، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان را به خود اختصاص داده است که نشان از جایگاه و اهمیت فعالیت های شیلاتی این استان در کشور است اظهار داشت : اجرای برنامه های حفاظتی و بازسازی ذخایر زمینه ساز بهره برداری پایدار و مسئولانه که تضمین کننده اشتغال پایدار برای جامعه صیادی استان هرمزگان می باشد. در پایان حاضرین در جلسه به بیان پیشنهادات، نطرات و راهکارها در این خصوص پرداختند.
انتهای پیام
Friday, 22 November , 2024