مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: این بازدید با هدف بررسی روند فعالیت واحدهای کشتارگاهی، رعایت ضوابط بهداشتی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی صورت گرفت. همچنین، موضوع استمرار تولید و تأمین پایدار گوشت مرغ به منظور ایجاد ثبات در بازار و کنترل قیمت‌ها از دیگر محورهای این بازدید بود.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی هرمزگان، محسن یکتاپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، به اتفاق مدیرکل دامپزشکی هرمزگان، از کشتارگاه طیور بازدید به عمل آوردند. در جریان این بازدید، بخش‌های مختلف کشتارگاه شامل سالن‌های خط تولید، کشتار، بسته‌بندی و سردخانه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت و روند رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای به دقت بررسی شد.

یکتاپور به منظور رصد کامل وضعیت تولید و عرضه گوشت مرغ به بازار از کشتارگاه صنعتی بندر طیور بازدیدکرد. وی در این بازدید اظهار داشت: شهرستان بندرعباس یکی از قطب های مهم تولید گوشت مرغ در استان به شمار می رود و روزانه بخش قابل توجهی از تامین، توسط کشتارگاه های شهرستان انجام و به بازار مصرف عرضه می گردد .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بر لزوم رعایت کامل اصول بهداشتی، ارتقای کیفیت محصولات دامی و همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های نظارتی برای تأمین نیازهای مردم استان تأکیدنمود.

همچنین فخرآبادی‌پور ضمن اشاره به نقش مهم کشتارگاه‌های صنعتی در تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی، افزود: اداره‌کل دامپزشکی با تمام توان در زمینه نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای تلاش می‌کند تا گوشت سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار گیرد.

پایان خبر/