معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: استان هرمزگان به عنوان سومین استان امن کشور است که این مهم مرهون زحمات شبانه روزی همه بزرگواران در حوزه های مختلف لشکری و کشوری است.

به گزارش صبح دریانیوز، سرهنگ تیمور دولتیاری در همایش سفیران آموزش فرهنگ ترافیک استان که با حضور جمعی از مسئولان، مدیران، فرماندار بندرعباس، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس ،شهرداران و کارشناسان حوزه ترافیک و رانندگی برگزار شد،عنوان کرد: بر طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی همه دستگاه‌ها مسئول هستیم و باید تلاش کنیم تا حوادث را کاهش دهیم. همه کسانی که ما آموزش می‌دهیم چه در مراکز آموزشی انتظامی و نیروهای مسلح و چه در مراکز آموزشی که شما آموزشگاه‌ها انجام می‌دهید باید سه رکن ایمان، آموزش و انضباط را در مولفه‌های راهنمایی و رانندگی سرلوحه کار خود قرار دهیم، ایمان به اینکه وظیفه خود را در هر پست و مقامی که هستیم به بهترین نحو انجام دهیم.

دولتیاری با بیان اینکه در بحث آموزش، پدران و مادران، بهترین مربیان آموزشی ما هستند، افزود: در حوزه خدمت رسانی به مردم همه دستگاه‌های اجرایی کنار یکدیگر باشیم تا بتوانیم به بهترین نحو به مردم ارائه خدمت کنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: استان هرمزگان با توجه به اینکه یک استان گردش پذیر و اقتصادی است و همچنین به ایام نوروز نزدیک می‌شویم، باید همه ما برای خدمت رسانی در کنار یکدیگرباشیم.

دولتیاری مطرح کرد: بر اساس برآورد داده‌ها، با انضباط‌ترین رانندگان در حوزه راهنمایی و رانندگی بانوان هستند.

معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: ایمان در زندگی ما می‌بایست ساری و جاری باشد و شما رانندگانی را که تربیت می‌کنید باید به عنوان سفیران آموزش و ترافیک باشند.

وی اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و حجم زیادی از گردشگران و مسافران به این شهر و استان سفر می‌کنند،باید الگوی انضباط راهنمایی و رانندگی برای آنها باشیم.

این مسئول بیان داشت: در بحث امنیت محله محور، طرح‌های امنیت محله محور، نیز مثل طرح‌های ترافیکی در دستور کار داریم.

دولتیاری در پایان از همه دست‌اندرکاران و مسئولان برگزاری این همایش تشکر کرد و گفت: امیدواریم که بتوانیم با همراهی و همکاری یکدیگر شاهد کاهش حوادث و تصادفات در سطح شهر،استان و کشور باشیم.

پایان خبر/