نشست هفتگی ذیحسابان دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان با حضور مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز، به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان، در این نشست مسائل مرتبط با حوزه‌های مالی، سامانه‌های عملیاتی و شناسایی اموال و املاک دولت مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان مهدی دسینه در این جلسه با اشاره به تعدد سامانه‌های فعال در حوزه مالی و اداری از جمله سناما، سامانه ستاد، سامانه سادای نوین و دیگر سامانه‌های مشابه، اظهار داشت: وجود این تعداد سامانه پراکنده موجب پیچیدگی فرآیندها، دوباره‌کاری و اتلاف منابع شده است. لازم است به سمت طراحی و استقرار یک سامانه یکپارچه و هوشمند حرکت کنیم تا فرآیندهای مالی، نظارتی و اجرایی با دقت، سرعت و شفافیت بیشتری انجام شود.

دسینه در ادامه بر لزوم توانمندسازی کارشناسان مالی و کارشناسان تنظیم حساب تأکید کرد و گفت: آموزش مستمر این نیروها نه تنها سطح دانش و مهارت فنی آنان را ارتقا می‌دهد، بلکه موجب افزایش دقت در تهیه و تنظیم اسناد مالی و نیز بهبود عملکرد مالی و ارتقای انضباط مالی دستگاه‌های اجرایی خواهد شد.

وی همچنین نقش کلیدی ذیحسابان را در شناسایی و مدیریت اموال مازاد دولت یادآور شد و افزود: ذیحسابان با شناخت دقیق از وضعیت اموال دولتی، می‌توانند در آزادسازی، مولدسازی و بهره‌وری موثر از دارایی‌های بلااستفاده در راستای تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام  نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کنند.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان ضمن تجلیل از تلاش‌های ذیحسابان، بر حمایت همیشگی خود از استقلال و جایگاه قانونی آنان تأکید کرد و گفت: اقتدار ذیحساب، ضامن سلامت مالی دستگاه اجرایی است.

این نشست با تبادل نظر و ارائه گزارش از سوی ذیحسابان دستگاه‌های اجرایی استان ادامه یافت و پیشنهادهایی در راستای بهبود عملکرد نظام مالی دولت در استان مطرح شد.

پایان خبر/