جمیله دبیری نیا، عضو هیئت‌مدیره پالایشگاه نفت آفتاب، در آئین افتتاح ۱۱۴ باب منزل ویژه ایتام، از این اقدام به عنوان یکی از افتخارات اجتماعی و انسانی این مجموعه یاد کرد و گفت: اگر اجازه بدهید به‌صورت جمعی از همه دوستان حاضر تشکر کنم، چون حضورشان برای ما افتخار و دلگرمی است.

به گزارش صبح دریانیوز، علی دوستی، با تاکید بر جایگاه مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و نهادهای اقتصادی عنوان کرد: از آغاز فعالیت پالایشگاه نفت آفتاب، نگاه ما به امور خیریه و مسئولیت اجتماعی در صدر برنامه‌ها بوده است. این نگاه، برکات زیادی برای مجموعه به همراه داشته و به‌نوعی بخشی از فرهنگ ما شده است.

*سه مرحله همکاری با مؤسسه اشرف‌الانبیاء

دوستی به همکاری مستمر با مؤسسه خیریه اشرف‌الانبیاء اشاره کرد و افزود: در سه مرحله با این مجموعه همکاری داشته‌ایم که دو مرحله آن به اتمام رسیده و مرحله سوم با ۲۴۰ واحد در دست اجراست از خدا چیزی نمی‌خواهم جز اینکه این مسیر ادامه پیدا کند.

*از عمل چشم و وام قرض‌الحسنه تا مدرسه‌سازی

وی اقدامات شرکت در حوزه‌های دیگر را چنین تشریح کرد: در حوزه درمان، یکهزار عمل آب‌مروارید با مشارکت مجموعه چشم‌پزشکی نور انجام شده، هزاران عینک رایگان اهدا شده و اتوبوس سیار دندانپزشکی در روستاها فعال است همچنین ساخت مدارس و اعطای ۲۰۰۰ وام در سال گذشته نیز از دیگر خدمات ما بوده است.

 *احساس رسالت فراتر از اقتصاد

دوستی با تأکید بر انگیزه درونی خود و مدیران شرکت مطرح کرد: ما فقط به سود اقتصادی فکر نمی‌کنیم. احساس می‌کنیم رسالتی داریم که باید به جامعه و به‌ویژه اقشار ضعیف خدمت کنیم وقتی خانواده‌ای خوشحال می‌شود، این حس بهترین پاداش برای ماست.

*پیامی به خانواده‌ها و کودکان امروز، آینده‌سازان فردا

وی خطاب به خانواده‌های بهره‌مند از این طرح بیان داشت: از یک خانواده فرهنگی و صفر شروع کردم بچه‌ها، نوجوانان، شما هم با تلاش می‌توانید موفق شوید و روزی به دیگران کمک کنید این چرخه باید ادامه پیدا کند.

پایان خبر/