حمید ساعدپناه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در نشست  سلسله جلسات بررسی فیزیکی پیشرفت طرح‌ها  اظهار داشت :برای تامین زیر ساخت های تامین و توزیع برق بیش از ۷ هزار و ۴۹۰ واحد نهضت ملی مسکن در سطح استان از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان افزون بر ۴۵۰۰ میلیارد ریال هزینه و سرمایه گذاری کرده است.

به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان ساعدپناه افزود :این اعتبارات از محل منابع و اعتبارات وزارت نیرو و صندوق ملی مسکن تامین شده و زمینه ساز تامین و توزیع برق پایدار برای طرح های نهضت ملی مسکن و افزایش رفاه و رضایت نسبی متقاضیان مسکن در استان است .

وی بر ضرورت هوشمندسازی و نصب کنتورهای هوشمند، پیگیری توسعه خطوط توزیع برق روستایی و تامین برق جزایر تأکید کرد و  با اشاره به هدفگذاری نصب ۱۲ میلیون کنتور هوشمند در کشور گفت : استان هرمزگان نیز سهم قابل توجه در این اقدام  دارد و این طرح   به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی برای بهبود مدیریت مصرف و کاهش اتلاف انرژی  دنبال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در ادامه سخنان خود به چالش‌های کشوری موجود در تأمین برق اشاره کرد و گفت که بدون وجود یک پایداری اقتصادی در تأمین برق، شکاف بین عرضه و تقاضا به شدت افزایش خواهد یافت. ساعدپناه همچنین بر اهمیت توجه به  بازار برق در ایجاد تعادل بین تولید و مصرف تأکید کرد و  خواستار تقویت جایگاه بخش خصوصی در این بازار شد و گفت که برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، باید شرایط بازار برای سرمایه‌گذاران جذاب‌تر شود.

وی خاطرنشان کرد: که سرمایه‌گذاری در صنعت برق تنها در شرایطی ممکن است که بازار برای سرمایه‌گذاران جذاب باشد. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان  بر لزوم واقعی‌سازی قیمت‌ها و اصلاح الگوی مصرف تأکید کرد و گفت که این اقدامات می‌تواند از کمبود منابع جلوگیری کند و به توسعه پایدار صنعت برق کمک نماید.

ساعدپناه به اهمیت همکاری بین بخش‌های مختلف صنعت برق و همچنین نیاز به نوآوری و فناوری‌های جدید در این حوزه اشاره کرد و  از اعضای حاضر در جلسه خواست تا با ارائه نظرات و پیشنهادات خود، به تحقق اهداف تعیین‌شده کمک کنند و به بهبود کیفیت خدمات رسانی به مشترکان بپردازند.

وی با توجه به تحولات اخیر در صنعت برق افزود : نصب کنتورهای هوشمند می‌تواند نقش بسزایی در مدیریت مصرف انرژی، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری ایفا کند. این اقدام نه تنها به کاهش اتلاف انرژی کمک خواهد کرد، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه پایدار در استان هرمزگان و کل کشور باشد.

در ادامه این نشست مدیران ستادی گزارشی از پیشرفت طرح های زیرمجموعه ارائه دادند.

پایان خبر/